Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Νενικήκαμεν Έλληνες



Από το Μυστήριο
Τους έσκισε τους κουτόφραγκους. Τους ξεφτίλισε χθες στο Eurogroup τους μυρωδιάδες. Κανείς δεν τόλμησε να του αντισταθεί.
Ήταν να μην τα πάρει στο κρανίο, και δη το ξυρισμένο του. Τους κοίταξε στα μάτια ως νέος Τσακ Νόρρις και εκείνοι πάγωσαν. Μιλιά δεν έβγαλαν οι φλώροι.   
Ας κάνανε κι αλλιώς οι χαρτογιακάδες, που νομίζουν ότι με τα λεφτά τους θα μας κάνουν ό,τι θέλουν. Άντε με τους πουθενάδες. 
Άμα αυτοί δεν γουστάρουν μία, εμείς δεν τους γουστάρουμε χίλιες. Θα πάμε να δανειστούμε από αλλού. Από τους Ρώσους και τους Κινέζους που μας παρακαλάνε να μας δανείσουν δεκάδες δισεκατομμύρια, και εμείς τους έχουμε στο περίμενε τόσο καιρό.
Τα γατάκια που τόλμησαν να τα βάλουν με αυτήν την κυβέρνηση.
Ό,τι πρότεινε το μοναδικό δίδυμο επιτυχίας Αλέξης - Γιάνης, έγινε ασμένως αποδεκτό από τους ψάρακες Ευρωπαίους.
Τους απαγόρευσε να εκστομίσουν ξανά την ακατονόμαστη λέξη «Τρόικα» και εφεξής να χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ τη λέξη «θεσμοί». Κι έγινε αποδεκτό...
Τους ξεκαθάρισε ότι όποιος τολμήσει να πει ξανά τη λέξη «μνημόνιο», θα έχει την τύχη του Φώτη του Κουβέλη. Μόνο «Πρόγραμμα», και πολύ τους είναι. Κι έγινε αποδεκτό...
Τους ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τα τεχνικά κλιμάκια των «θεσμών», και όχι η λαομίσητη της Τρόικας. Κι έγινε αποδεκτό...
Τους ξεκαθάρισε ότι θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Κι έγινε αποδεκτό...
Τους ξεκαθάρισε ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ. Κι έγινε αποδεκτό...
Γι' αυτό και σήμερα δικαίως πανηγυρίζουν οι προσκείμενες στην κυβέρνηση εφημερίδες για αυτή τη μεγαλειώδη εθνική επιτυχία. Με πηχυαίους τίτλους μας ενημερώνουν σήμερα ότι το κλίμα αλλάζει. 
Τουμπεκί ψιλοκομμένο κάνανε οι κρυφό-τοιούτοι Ευρωπαίοι εμπρός στη σθεναρή, αταλάντευτη, πατριωτική, εθνικά υπερήφανη, αμείλικτη (άσχετο, αλλά κολλούσε όμορφα) στάση των κυβερνώντων. 
Γιατί αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ (σαν καθαριστικό μπάνιου δεν ακούγεται;;;) δεν παίζει φίλτατες και φίλτατοι, δε μασάει τα λόγια της, δεν βαφτίζει το κρέας ψάρι (πολύ πιασάρικο εσχάτως). Αν χρειαστεί βγάζει κι από την πέτρα αίμα (;;;).
Από εθνική επιτυχία σε εθνική επιτυχία θα πηγαίνουμε πια. Ήταν να μην πάρουμε φόρα !!!
Πόσο τυχεροί είμαστε θεέ μου.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ