Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Η τελευταία επιθυμία του μελλοθάνατου...

Από τον Ανένταχτο
Είναι πλέον φανερό ότι όλο αυτό το διάστημα μας έχουν στην εντατική όσο αφορά την χρεοκοπία. Μας έχουν με σωληνάκια και οξυγόνο, χωρίς νοσοκόμες και αποκλειστικές σίγουροι για την σταθερότητα της κατάστασης μας, που είναι κάτι μεταξύ φυτού και κλινικά νεκρού.
Ένας απίστευτος χορός έχει στηθεί γύρω από το νεκροκρέβατο μας, πάνω από το κουφάρι μας, τέτοιος που θα τον ζήλευε ο Όμηρος, όταν περιέγραφε στην Ιλιάδα παρόμοιες καταστάσεις.
To πλιάτσικο έχει ξεκινήσει, για να μην πω ότι μας γυροφέρνουν οι γύπες για να ξεκοκαλίσουν το άψυχο σώμα της Ελλάδος.
Απόδειξη των παραπάνω είναι η επίσκεψη του Σόρος στην Ελλάδα και η VIP συνάντηση του τόσο με τον πρωθυπουργό (!) της χώρας, όσο και με ένα κλειστό κύκλο των "φωτεινότερων" οικονομικών μυαλών της χώρας.
Μάθανε ότι πηδιόμαστε λοιπόν – που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας – και έρχονται όλοι οι σε στύση (sic) οικονομικά επιφανείς άνθρωποι.
Αυτοί που έως τώρα έβγαζαν λεφτά τζογάροντας κατά της Ελλάδας.
Οι χαρακτηρισμένοι ως κερδοσκόποι. Τα λαμόγια δηλαδή...
Ότι στην κατάσταση που είμαστε θα μας πιούν το αίμα, δεν το συζητάμε. Η ερμηνεία του προηγούμενου είναι ότι στην καλύτερη περίπτωση θα χάσουμε στρατηγικά στοιχεία ή, εάν προτιμάτε, ότι έχει μείνει από αυτά (ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΕΥΔΑΠ κλπ) ή εν δυνάμει στρατηγικά στοιχεία (βλέπε ΑΟΖ φυσικά αέρια και δεν συμμαζεύεται) και στην χειρότερη θα απεμπολήσουμε εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Και παραμονεύουν πολλοί λύκοι να μας φάνε. Και μιλάμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες έτσι; Μια χώρα και ένα έθνος προβάτων...
Τα σωληνάκια λοιπόν κάποια στιγμή θα μας τα βγάλουν.
Η μόνη μας ελπίδα είναι να τηρήσουν τουλάχιστον το "έθιμο" του κάθε μελλοθάνατου.
Ότι έχει μια τελευταία επιθυμία…
Εις το επανιδείν
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ