Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΑΣ: Το 5αστερο ξενοδοχείο της Μεσογείου...

Από τον Ερυθρό Δευκαλίωνα
Αυτό που έγινε με την κατάληψη της Νομικής και τη μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών στο μέγαρο Λιβιεράτου στην Πατησίων δεν ήταν έκπληξη.
Ούτε ότι τους φέρανε οι ερωτευμένοι με τους Σκοπιανούς και ορκισμένοι υπερασπιστές των μουσουλμάνων, νεολαίοι του Σύριζα και οι γνωστοί "αντιρατσιστές" του γλυκού νερού.
Έκπληξη όμως ήταν η μη ανάληψη ευθυνών από κανένα αρμόδιο και η gay friendly λύση που δώσανε στο θέμα.
Δηλαδή, στο μέλλον αν εισβάλει από τον Έβρο καμιά τούρκικη στρατιά, μέχρι να συνεννοηθεί ο αρχηγός του β΄ Σώματος στρατού με τον αρχηγό του δ΄, αυτός με τον αρχηγό της 1ης Στρατιάς, που θα πρέπει να μιλήσει με τον υπουργό Άμυνας, να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ και να ενημερωθεί ο Γιώργος, ο οποίος θα βρίσκεται μετά βεβαιότητας σε κάποιο διεθνές forum και παράλληλα διάφοροι ανθέλληνες να βγαίνουν στα κανάλια και να ζητάνε να δούμε το ''πρόβλημα'' σαν γενικότερο ευρωπαϊκό ή να λένε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες άνθρωποι είναι, οι "γείτονες" θα έχουν φτάσει μέχρι τη Συμπρωτεύουσα (τουλάχιστον).
Αλλά λύση θα βρεθεί. Θα τους δώσουμε την Κατερίνη, τον Πλαταμώνα και το Λιτόχωρο να εγκατασταθούν και έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα ειρηνικά χωρίς χυθεί σταγόνα αίμα...
Όσο γι αυτούς που τους φέρανε και τους αβαντάρουνε δεν ασχολούμαι μαζί τους. Θυμάμαι το 2008, όταν οι προοδευτικόαριστεροι έκαναν αντιδιαδήλωση για τα Ίμια!!!!!!!
Άκου αντιδιαδήλωση. Ούτε ο πιο ορκισμένος Τούρκος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Βέβαια τότε υπήρχε τίμημα για την πράξη τους.
Ευτυχώς όμως ήρθε το 1821 του ΣΚΑΙ να μας τονώσει το ηθικό ως έθνος. Έτσι το κανάλι μετά το αίσχος των 100 μεγαλύτερων Ελλήνων (δε γίνεται να βάζεις σε ψηφοφορία τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Λεωνίδα και τον Πλάτωνα κ.α., πόσω μάλλον να έχεις στην ίδια και τον Λαζόπουλο...), έφερε και τον ''προοδευτικό'' καθηγητή κ. Βερέμη.
Ήταν προφανές ότι με τον κ. Βερέμη στο ''τιμόνι'' η υπερπαραγωγή 1821 θα συριζοέφερνε. Έτσι, παρότι δεν το είδα live, αλλά μετά από λίγο στο youtube, δεν ξέρω από που να αρχίσω, γι' αυτό θα πω μόνο αυτό.
Ακούστηκε στην εκπομπή ότι οι ''κλέφτες'' δεν ήταν ήρωες, δεν είχαν την αίσθηση του έθνους, δεν τους άρεσε να λέγονται Έλληνες, αλλά έκλεβαν χωριά και άλλους φτωχούς Έλληνες!!!!
Άρα, το κλέφτικο τραγούδι που λέει ''Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι το 'να τηράει τη Λειβαδιά και τ' άλλο το Ζητούνι το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει... ο Ομέρ Βρυώνης πλάκωσε με δεκαοχτώ χιλιάδες''.
Τώρα γίνεται ξεκάθαρο. Ο εμπνευστής εννοεί ότι ο Ομέρ Βρυώνης ήρθε με την στρατιά του να γλιτώσει τα ελληνικά χωριά από τον τρομοκράτη της εποχής Αθανάσιο Διάκο και τους άλλους κλέφτες που λυμαίνονταν τους απλούς χωριάτες.
Μα είναι δυνατόν με τον κάθε πουθενά ιστορικό της πλάκας. Πάντως άμα είσαι άνθρωπος που μιλάς άσχημα για τη χώρα ή τους ήρωες της, έχεις σίγουρη θέση στην τηλεόραση και σπάνια βιοποριστικό πρόβλημα...
Όσο για την άλλη εκπομπή του ΣΚΑΙ, την Ελληνοφρένεια, μπορεί να έχει γέλιο κάποιες φορές, αλλά αυτό με την ελληνική σημαία ανάποδα είναι λάθος. Σκεφτείτε μόνο τι θα έβρισκε τους υπευθύνους της εκπομπής, αν αντί για ελληνική είχαν ανάποδα μια σημαία του Ολυμπιακου ή του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ. Μάλλον θα έπρεπε να αλλάξουν γαλαξία, αν και πάλι αμφιβάλλω, αν θα τη βγάζανε καθαρή.
Υ.Γ. Βρέθηκε ο νέος σύγχρονος ήρωας της χώρας. Ποιός; Ο κ. Μαλέλης του STAR. Ο διευθυντής του καναλιού είπε σε μια συνέντευξή του ότι επιτέθηκε (φραστικά) σε αστυνομικό που χρησιμοποίησε βία σε μετανάστη στο Κολωνάκι. Αν όμως ο ''μπάτσος τον άρχιζε στις φάπες, θα έλεγε ότι έζησε εμπειρία χούντας, όπως είχε πει παλιότερα μια άλλη ψυχή. Ή αν μετανάστες μπαίναν στο σπίτι του για να τον κλέψουν, μετά από το σοβαρό κανάλι που διευθύνει θα έκανε πομπώδη ρεπορτάζ για την ανυπαρξία της ελληνικής αστυνομίας. Αλλά τι να πω, έπρεπε το κανάλι του να ήταν στην Αίγυπτο, ή στην Τυνησία και να είχε αυτά τα θέματα να δει την γλύκα...
ΕΡΥΘΡΟΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ