Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Σοβαρότης μηδέν


Από τον B-Rok-er
Ο Άδωνις συνεχίζει να κάνει ζημιά στην σοβαρότητα της παράταξης.

Ας το συνειδητοποιήσουν όσοι με δακρύβρεχτα σχόλια τον συντηρούν στο προσκήνιο και ας αναλάβουν την ευθύνη να περισώσουν έστω και με τη σιωπή τους το χώρο που παραδοσιακά εκφράζει την πίστη στους θεσμούς, στις διαδικασίες και στη νομιμότητα.
Και επειδή κάποιοι μιλούν για ουσία, να θυμίσω ότι κάποιοι άλλοι είμαστε στη ΝΔ επειδή πιστεύουμε στην σοβαρότητα, στοιχείο που έρχεται αντίθετο με το να εκλιπαρεί κάποιος για υπογραφές (ξεφτιλίζοντας και την ουσία αλλά και τις διαδικασίες).
Παλαιότερα άλλωστε, σε άλλες εποχές η γραφικότητα του Άδωνι ίσως να του στοίχιζε τη διαγραφή του από το κόμμα και όχι απλά αποκλεισμό από την υποψηφιότητα του.
Ας σταματήσουν όλοι όσοι ψάχνουν εναγωνίως πέντε λεπτά δημοσιότητας (που βλέπουν ότι την χάνουν) για να υποστηρίξουν μια καμμένη εξ υπ' αρχής υποψηφιότητα και ας αφήσουν την "βουβή" προς το παρόν κοινωνία να εκφραστεί στα ζητήματα ουσίας.
Και εν κατακλείδι μπράβο σε όσους αν και νέοι, τηρούν το γράμμα και το πνεύμα των οριοθετημένων από το καταστατικό διαδικασιών.
Αρκετά
B-Rok-er