Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αποκάλυψη Βουλαρίνου: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εναντίον του Εωσφόρου


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εναντίον του Εωσφόρου
ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ
Με μεγάλη συγκίνηση διαπιστώνω πως σ΄ αυτό τον πολύπαθο (σε αντίθεση με όλους τους άλλους) τόπο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι είναι έτοιμοι να παλέψουν ανιδιοτελώς για τα δίκια του πολύπαθου (σε αντίθεση με όλους τους άλλους) λαού. Για να μη σας κρατάω σε αγωνία και σας αφήνω να μαντεύετε να σας πω πως μιλάω για το Δ το Σ του ΙΣΑ το οποίο δεν έχει καμία σχέση από την πολύ μπανάλ φράση «ίσα μωρή χαμούρα» αλλά είναι τα αρχικά του ωραίου, αγωνιστικού και επαναστατικού Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ή Ιατρικού Συλλόγου Ανταρτών όπως πλέον τον αποκαλούν τα μυημένα στην επανάσταση παλικάρια του οπλαρχηγού και προέδρου καπετάν Πατούλη (για τους λάτρεις της μόδας να πω πως ναι, είναι ο σύζυγος της κυρίας Πατούλη). Κάποιοι από εσάς ίσως να πιστεύουν πως υπερβάλω λίγο, αλλά αυτοί οι κάποιοι μάλλον δεν έχουν παρακολουθήσει τον αγώνα που δίνει ο ΙΣΑ προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες από τα όσα φρικτά κουβαλά μαζί του το επονείδιστο και αθέμιτο πλαστικό χρήμα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκε και γράφτηκε πως υπάρχει η πρόθεση να φοροαπαλλάσονται μόνο εκείνα τα ιατρικά έξοδα στα οποία χρησιμοποιείται κάποιου είδους κάρτα. Χωρίς χρονοτριβή, ο ΙΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία πρώτα μας ενημέρωσε για την εξαθλίωση στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιώτες γιατροί εξαιτίας του μνημονίου. Προφανώς επρόκειτο για μια περιττή πληροφορία καθώς όλοι όσοι κυκλοφορούμε στο κέντρο της πόλης συναντούμε συνεχώς ανθρώπους με ιατρικές φόρμες και στηθοσκόπια να παρακαλούν για λίγα ψιλά ή για λίγο φαγητό.
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ξεκινούσε η μάχη εναντίον του πλαστικού χρήματος με το ακλόνητο επιχείρημα πως θα δυσκολέψει πολύ τους ηλικιωμένους που αλλιώς έχουν μάθει. Δυστυχώς το ακλόνητο αυτό επιχείρημα κλονίστηκε κάπως όταν έγινε κατανοητό πως ήταν αντίστοιχο με το να επιτίθεσαι στα στυλό διαρκείας, τα ψηφιακά τηλέφωνα,τα φερμουάρ ή το ηλεκτρικό φως, επειδή κάποιοι άνθρωποι μεγάλωσαν διαφορετικά και δεν τα είχαν συνηθίσει και θα έπρεπε να ξεβολευτούν για να τα χρησιμοποιήσουν.
Μόλις το επιχείρημα κατέρρευσε ήρθε δεύτερη ανακοίνωση του ΙΣΑ στην οποία έκανε μια σκληρή και γενναία επίθεση στο τραπεζικό σύστημα. Δυστυχώς κανείς δεν έδωσε σημασία σ’ αυτή την ανακοίνωση επειδή όλοι τη θεώρησαν φάρσα και έτσι αναγκάστηκε να αναλάβει δράση ο ίδιος ο πρόεδρος του ΙΣΑ –ο Πατούλης– και να δηλώσει πως με τη χρήση καρτών στην ιατρική επίσκεψη τίθεται θέμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ίσως κάποιοι να παρατηρήσουν πως οι επισκέψεις σε ένα γιατρό δεν μπορεί να είναι ταμπού με τον ίδιο τρόπο που είναι η επίσκεψη σε ένα πορνείο ή ένα στριπτιζάδικο και θα έχουν δίκιο καθώς ακούγοντας τον Πατούλη πρόεδρο έβγαλα το συμπέρασμα πως η επίσκεψη σε κάποιο ιατρείο μάλλον είναι πολύ πιο ντροπιαστική.
Δυστυχώς ούτε αυτό το επιχείρημα έζησε για πολύ, καθώς πέρα από τις χρεωστικές και τις πιστωτικές υπάρχουν και οι προπληρωμένες κάρτες οι οποίες δεν αφήνουν πίσω τους ίχνη του χρήστη και έτσι όσοι φοβούνται μήπως αποκαλυφθεί το επτασφράγιστο μυστικό της επίσκεψης σε ένα γυναικολόγο ή έναν ψυχίατρο ή έναν οδοντίατρο και γίνουν ρεζίλι στη γειτονιά μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Όμως το ΔΣ του ΙΣΑ δεν απογοητεύεται και δεν θα σταματήσει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει εντός των ημερών να εκδώσει και νέα ανακοίνωση η οποία θα θίγει την καρδιά του ζητήματος, η οποία δεν είναι άλλη από το χάραγμα του Θηρίου και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ψυχές των Ορθόδοξων Χριστιανών από τη χρήση των καρτών.
Κάποιοι ανόητοι ισχυρίζονται πως η μόνη περίπτωση να γίνει κάπως πειστικός ο ΙΣΑ είναι να εκδώσει μια ανακοίνωση στην οποία με ειλικρίνεια θα δηλώνει πως δεν επιθυμεί την εκτεταμένη χρήση καρτών προκειμένου να μπορούν, όσα μέλη του το επιθυμούν, να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν με την άνεση τους. Αυτά φυσικά είναι ανοησίες καθώς όλοι γνωρίζουμε πως η φοροδιαφυγή δεν ταιριάζει σε ανθρώπους που ασκούν λειτούργημα (θυμίζω πως λειτούργημα ασκούν μόνο εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κερδίσει τη δυνατότητα να μπορούν να κάνουν ό,τι τους κατέβει σε αντίθεση με τους υπολοίπους που είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με νόμους και κανόνες επειδή απλώς ασκούν κάποιο επάγγελμα.)
Φυσικά δεν αποκλείεται η εξαθλίωση που διαπιστώνει ο ΙΣΑ να οδηγήσει κάποιους γιατρούς στα άκρα. Δεν αποκλείεται δηλαδή το μνημόνιο να γίνει η αιτία να αποπειραθούν να φοροδιαφύγουν μέχρι και οι γιατροί ή και άλλοι λειτουργοί όπως, ας πούμε οι δημοσιογράφοι. Αλλά δεν το θεωρώ πιθανό. Το σενάριο αυτό είναι εξαιρετικά ακραίο και αν ποτέ φτάσουμε στο σημείο να δούμε μέχρι και γιατρούς να φοροδιαφεύγουν τότε δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο και άρα τίποτα από όλα όσα συζητάμε δεν θα έχει πια σημασία και μπράβο τους.