Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αποκάλυψη ενός θαύματος! Χωρίς προβλήματα έβγαλε το πρόγραμμα πεντικιούρ ο Εσιέν!


Θαύμα! Χωρίς προβλήματα έβγαλε το πρόγραμμα πεντικιούρ ο Εσιέν!
ΓΙAΝΝΗΣ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
(Πηγή : http://www.sdna.gr)
Στο δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση μπήκε για τα καλά ο Εσιέν, φίλοι μου, αφού κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία το πιο κρίσιμο τεστ εν όψει Τούμπας. Ο Γκανέζος ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα πεντικιούρ της ομάδας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Το ρεπορτάζ του sdna.gr έκανε τους φίλους του «τριφυλλιού» να ανατσουτσουριάσουν από χαρά για το σπουδαίο επίτευγμά του:
«Πεντικιούρ έκαναν λίγο νωρίτερα σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, με τους Εσιέν και Μπούρμπο να...ξεχωρίζουν». Είδατε και ο Μπούρμπος κρυφό ταλέντο; Φαγωθήκατε βρε αχάριστοι να τον βγάλετε άμπαλο τον άνθρωπο. Υπάρχει άλλο δεξί (φουλ) μπακ σε όλη την Ευρώπη να διαπρέπει στο πεντικιούρ, το σπα και τη χαλάουα; Μόνο ο Μπούρμπος και ο Γέροντας Γκαλίτσιος. 
«Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα γνωστή πεντικιουρίστ, η οποία ανέλαβε να “ανακουφίσει” τους ποδοσφαιριστές της ομάδας από το πρόβλημα των μεγάλων νυχιών, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ». Έτσι εξηγείται γιατί ο Μπούρμπος κάθε φορά που σημάδευε τον Μπεργκ στη Λεωφόρο, πετύχαινε τον αστυνομικό υπηρεσίας στη ΓΑΔΑ απέναντι. Έπαιρνε φάλτσα η μπάλα λόγω του νυχιού.
Τώρα που του το λίμαρε η πεντικιουρίστ και θα ξαναφορέσει 45 νούμερο παπούτσι (με το νύχι φόραγε 48,5 –σαν πυρετός ήταν) συστημένες θα φτάνουν οι σέντρες στον Σουηδό.
Κύκλοι της πεντικιουρίστ αναφέρουν ότι και ο Εσιέν εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Και στα 30 λεπτά της αναμέτρησης με την παρανυχίδα έμπαινε δυνατά στις φάσεις και δεν δίσταζε να κοντραριστεί και να βάλει τα πόδια του στη λίμα. Αν βγάλει χωρίς ενοχλήσεις και τη σάουνα θα πάρει τηλέφωνο το μάνατζερ του. Για να ζητήσει πριμ επίτευξης στόχου. 
Το sdna.gr για να είναι σίγουρο ότι θα έρθει το ευτυχές γεγονός, και θα αξιωθούμε να δούμε πριν πεθάνουμε τη Στικούδη ντυμένη και τον Εσιέν με πράσινη φανέλα άρχισε να το καλομελετά: «Ο Μίκαελ Εσιέν με τον Χρήστο Μπούρμπο ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής περίμενε στωικά τη σειρά του. Το μόνο που απομένει, πλέον, για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τώρα που δέχτηκε την κατάλληλη περιποίηση, είναι να φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να κάνει το ντεμπούτο του στην Superleague». Ε, μη του ζητάμε και υπερβολικά πράγματα. Δεν είναι και ο Τιραμόλα ο Γκανέζος. 
Γίνεται μετά από κοτζάμ πεντικιούρ να παίξει και ματς στα καπάκια; Αν ζοριστεί τόσο πολύ και κάψει φλάντζα, μετά θα θέλει 5 μήνες για να ανανήψει. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Το νερό έχει πλέον μπει στο αυλάκι για τον Εσιέν.
Ξεκίνησε με πεντικιούρ, θα συνεχίσει με απολέπιση σώματος και, όταν με το καλό μπει σε κανονικό ρυθμό χαμάμ, τότε θα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να τον δούμε με την πράσινη φανέλα κατά το Πάσχα (του 2020). Ένα πράγμα μόνο φοβούνται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Μήπως ενθουσιάστηκε από το πεντικιούρ και για να ευχαριστήσει την κοπέλα για τις υπηρεσίες της, της έκανε την απαγορευμένη πρόταση: «Να σε κεράσω ένα μοχίτο το βράδυ που θα βγούμε με τους Α.Γ. (Ανώνυμοι Γκοβικοί);». 
Αν συνέβη τέτοιο πράγμα, ας το πάρουμε απόφαση. Πρώτα θα παίξει ο Ρούντολφ Γκέργκελι με την πράσινη φανέλα και μετά ο Εσιέν...