Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Μάθε μπαλίτσα λέμε!!!!

Ωραίο το χθεσινό ματσάκι, κυρίως στο β’ ημίχρονο και το χάρηκα ιδιαίτερα ως fan του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Μιας σχολής που συνδυάζει στις σωστές αναλογίες χαρακτηριστικά του latin και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ένας συνδυασμός Αργεντινής και Ολλανδίας θα έλεγα. Καλοδουλεμένη μηχανή με απίστευτη κυκλοφορία της μπάλας και παίκτες τεχνίτες.
Πιστεύω ότι με εξαίρεση τους παραδοσιακά γερμανόφιλους, η πλειοψηφία των ελλήνων φιλάθλων χθες ήταν μαζί με την Μπαρτσε...εεε... Ισπανία. Δε θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά μόνο και μόνο για να μη ξαναβλέπαμε τη χοντρούλα Καγκελάριο να πανηγυρίζει.
Πάντως παλικάρια και οι Γερμανοί. Το πάλεψαν,
παρότι παίζανε λιγότεροι σε όλο το παιχνίδι (βασικά σε όλο το Μουντιάλ). Γιατί , μεταξύ μας θα έτριζαν τα κόκαλα του Αδόλφου αν έβλεπε μαυρούληδες ,Τούρκους, Πολωνούς, κλπ. να αγωνίζονται με τη Γερμανία. Και η Barca όμως είχε απώλειες. Φανταστείτε δηλαδή την χθεσινή ομάδα με τον Μέσι ..θα κένταγε!!!
Υ.Γ. Τελειώνει το Mουντιάλ, αλλά έρχεται ο Θρύλος. Μπορεί να κοροϊδεύετε οι βουBαζέλες για τα ξεπεσμένα «ευρωπαϊκά σαλόνια» που θα επισκεφθεί ο Θρύλος, αλλά εμένα δε θα με χαλάσει να συνεχίζω να βλέπω μπαλίτσα έστω κι αν, λόγω επιπέδου ομάδων, φλερτάρουμε με τη ποδοσφαιρική κατάθλιψη. Μεταξύ μας, τη προτιμώ από τη κατάθλιψη που έχουμε πέσει ως έθνος!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
U FOUL