Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΤΑΚΟ...

Κύριοι, για να μην μασάμε τα λόγια μας, η ανατροπή του παίκτη του Άρεως (σιγά μην θυμάμαι το όνομά του, όλοι εξάλλου την ίδια φάτσα έχουν…) ήταν πέναλτι. Τέλος. Ας μην γινόμαστε γαύροι. Πρωταθλήματα του ...γαύρου δεν τα θέλουμε. Κούπες τσίγκινες μόνο οι λιμανίσιες. Ο διαιτητής φυσικά και είδε την παράβαση, αλλά προτίμησε να κλείσει τα μάτια, μια και δεν είναι εποχή για ήρωες. Άσε, που δεν ήθελε να χαλάσει και το πάρτι των βάζελων.

Οι οποίοι βάζελοι είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα το ρίξουν εις τα χάπια. Την Πέμπτη τριάρα από τους Τουρκαλάδες, την Κυριακή πρωτοπόρος και με απόλυτη συγκομιδή βαθμών. Σχιζοφρένεια.

Η Πανάθα έπαιξα αρκούντως ικανοποιητικά χάριν εις τις ικανότητες του Νίνη εναντίον μίας ομάδας, η οποία δεν κλείστηκε πίσω, αλλά διεκδίκησε τη νίκη έστω μέχρι το 60-65΄. Πολλά ευχαριστώ αξίζουν φυσικά εις τον παικταρά τον Αμπρέου. Όλα τα έκανε. Και αυτογκόλ έβαλε και έχασε και δύο γκολ που δεν χάνονται. Μπράβο καμάρι μου.

Το μεγάλο γεγονός όμως της αγωνιστικής ήταν το διπλό του γαύρου μέσα εις την Τούμπα. Πολύ μεγάλη νίκη, νίκη τίτλου υπό προϋποθέσεις. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα κέρδιζε, ήμουν όμως επίσης βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κέρδιζε με τίποτε. Πώς να χαλάσει άλλωστε αυτή την «θεάρεστη» (ένας είναι ο Θεός και οι προφήτες του) παράδοση που καλά κρατεί από το 1996 (τι σύμπτωση και αυτή…). Αφού ο ΠΑΟΚ ούτε τα δεύτερα του γαύρου δεν μπόρεσε να κερδίσει, μάλλον δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα και φέτος…

Η ΑΕΚ από την άλλη κατόρθωσε να ισοφαριστεί από τον ΠΑΣ που έπαιζε με 10. Ούτε και αυτή μάλλον πάει για τίτλο… Τουλάχιστον ας κόψει βαθμούς την Τετάρτη. Την Κυριακή δεν τρέφω μεγάλες προσδοκίες, καθώς κατά καιρούς έχουμε χάσει από κάποιους απίθανους παίκτες της Ένωσης, καίτοι ήμασταν θεωρητικά το φαβορί.

Όταν κερδίζεις 2-0 εις την έδρα σου έναν από τους ανταγωνιστές σου είναι αυτοκτονία να ισοφαρίζεσαι. Χλόμιασαν ήδη τα παλικάρια…

Εγώ τα είχα πει. Άνετα πέφτουν Λάρισα και Πανιώνιος…

Υ.Γ. 1ο. Όντως είναι πολύ μεγάλη η επιτυχία το χάλκινο μετάλλιο. Ας σταματήσουν όμως οι γνωστοί μπουρδολόγοι που εξισώνουν το χάλκινο με το χρυσό. Ζημιά κάνουν.

Υ.Γ. 2ο. Έστω και καθυστερημένα. Σας ευχαριστούμε που τους ξαναστείλατε εις τις στέπες τους…

Υ.Γ. 3ο. Λέτε τώρα που θα αναλάβει ο "Μπακαλόγατος" να χαλάσει το γούρι και να γίνει με την ΑΕΚ ... "Της κακομοίρας"...

Υ.Γ. 4ο. Ερώτηση αδαούς: Ο γνωστός παράγων του ελληνικού ποδοσφαίρου, του έθνους, του λιμανιού αλλά και της συμπρωτεύουσας χάρηκε ή όχι το διπλό;

Τα Σέβη μου.

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ