Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Κυρίες και Κύριοι, οι «φωτεινοί» παντογνώστες, οι εκτός πραγματικότητας συμβουλάτορες που κατοικοεδρεύουν εις του Μαξίμου και τη Ρηγίλλης εμφανίζονται βέβαιοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να πετύχει την αυτοδυναμία και μέσω των φερέφωνών τους προσπαθούν να καθησυχάσουν σχετικώς τον κόσμο της Ν.Δ.

Τα εν λόγω «κομάντα» των δημοσκοπικών αναλύσεων προφανώς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι εις το δρόμο προς τις κάλπες και ενώ το ΠΑΣΟΚ θα προηγείται, πολλοί εκ των αναποφασίστων τελικώς θα ψηφίσουν τον George έχοντας κατά νου τη σκέψη να αποφευχθούν νέες εκλογές σε διάστημα 40 ημερών εις την περίπτωση μη αυτοδυναμίας. Θα σκεφθούν δηλαδή, ότι αφού το ΠΑΣΟΚ θα πετύχει όπως και να έχει, την αυτοδυναμία εις τις δεύτερες εκλογές, ας το ψηφίσουμε από τώρα, μπας και γλιτώσουμε από νέο νταβαντούρι και δαπάνες.

Είναι πολύ πιθανό να πρυτανεύσει η ανωτέρω λογική και τότε να δούμε τι θα λένε τα παπαγαλάκια.

Αν μάλιστα η ανωτέρω εκλογική συμπεριφορά των αναποφασίστων συνοδευτεί με την επίσης πολύ πιθανή πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και την καταβαράθρωση των Οικολόγων, τότε φαίνεται ότι πάμε υπό προϋποθέσεις ακόμη και για τετρακομματική Βουλή και το πρώτο κόμμα βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση ακόμη και με 39,5%.

Υ.Γ. Κώστα, μην αγχώνεσαι για τίποτε. Σε στηρίζει ο Βύρων…

Τα Σέβη μου.

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ