Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Μάθανε ότι ..... πλακώσανε κι οι Γύφτοι

Δεν χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια ή ειδικές γνώσεις για να καταλάβουμε ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Δεν πάνε καλά στην οικονομία, δεν πάνε καλά στην πολιτική ζωή και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Το ποιο ανησυχητικό είναι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και στην εξωτερική πολιτική.
Τόσο ο καρντάσης (... ο Σαρκοζί) όσο και ο Πούτιν φαίνεται ότι κατάλαβαν ότι ο Καραμανλής δεν φαίνεται να είναι σε θέση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που τους έδωσε για αγορές κυρίως αμυντικού υλικού από τις χώρες τους και άρχισαν ήδη να αποστασιοποιούνται. Παράλληλα έχουν και τη Μέρκελ να τους κοροϊδεύει, καθώς η ίδια το είχε ήδη προβλέψει. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν ξόδεψε ούτε πέντε λεπτά για να συναντήσει τον Πρωθυπουργό μας στην πρόσφατη σύνοδο των ηγετών... Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και την ψυχρολουσία που μας επιφύλαξε η πολιτική του Μαυρούλη (σσ. Η Μυστήρια Ομάδα το είχε προ πολλού προβλέψει) τότε είναι αναμενόμενο ότι η αποδυνάμωση αυτή της χώρας μας θα οδηγήσει σε αύξηση των διεκδικήσεων από τους γείτονες.
Ο Καραμανλής φαίνεται ότι το κατάλαβε και για τον λόγο αυτό έσπευσε να κλείσει τα ανοιχτά θέματα με την Αλβανία. Χωρίς να θέλουμε να κινδυνολογήσουμε, είναι προφανές ότι αναμένεται περίοδος πόλωσης με τους Τούρκους. Ήδη η περίοδος κυρίως στον χώρο της Άμυνας θυμίζει περίοδος προ Ιμίων (περίοδος Αρσένη).
Οι Τούρκοι πετούν σχεδόν καθημερινά πάνω από Ελληνικό έδαφος!!! Δεν έχουμε δηλαδή παραβάσεις του γνωστού FIR Αθηνών, αλλά αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο όπου Τουρκικά μαχητικά εκτελούν υπερπτήσεις σε ύψος 100 μέτρων πάνω από φυλάκια του Ελληνικού Στρατού στα νησιά!!!
Παράλληλα και όπως είχαμε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες, το μουσουλμανικό στοιχείο στη Θράκη φαίνεται να οργανώνεται ταχύτατα και οι Τούρκοι ωθούν τον πληθυσμό σε ακραίες ενέργειες. Είναι πολύ πιθανόν να εκμεταλλευτούν και την οικονομική κρίση έτσι ώστε να διεκδικήσουν περισσότερες «ελευθερίες».
Επίσης εχθές ανακοινώθηκε ότι η Τουρκάλα Didem A μέλος του εκτός νόμου κόμματος "Αριστερό Απελευθερωτικό Επαναστατικό Μέτωπο (DHKP-C)", η οποία αποπειράθηκε να ανατιναχθεί σε ομιλία στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας, είχε εκπαιδευτεί στην χρήση όπλων και εκρηκτικών στην Ελλάδα!!!
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η Άγκυρα προσπαθεί να εκμεταλλευθεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο την πολιτική απομόνωση της χώρας μας..., μιας χώρας που ασχολείται εδώ και ένα μήνα με το σπίτι του Παυλίδη στο Ψυχικό...
Τελικά απορώ πώς οι Αλβανοί υπέγραψαν συμφωνία με την Ελλάδα. Ίσως εάν περίμεναν λίγο, τα πράγματα να ήταν καλύτερα για αυτούς. Λέτε να τους πιάσαμε κότσο;
Ο Πληροφοριοδότης