Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ

«Απορούσαν» οι «ειδήμονες» πολιτικοί συντάκτες και λοιποί τηλεοπτικοί σχολιαστές για την στάση που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση «προανακριτικής» επιτροπής για την υπόθεση Παυλίδη.
Θεώρησαν ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πολύ «χαλαρή» και, «απρόσμενα», όχι ιδιαίτερα επιθετική κατά της Κυβέρνησης.
Άλλοι, πάλι, επαΐοντες, βγήκαν και επιχειρηματολόγησαν ότι το ΠΑΣΟΚ χειρίζεται με αξιοπρόσεκτη πολιτική μαεστρία το «σκάνδαλο Παυλίδη», χωρίς να επιδίδεται σε αντιπολιτευτικές εξάρσεις και λαϊκίστικες κορώνες, «αφήνοντας τα γεγονότα να μιλούν μόνα τους εις βάρος της Κυβέρνησης».
Και ‘γω, κάποια στιγμή, πίστεψα ότι, ναι, επιτέλους (;), ο πολιτικός πολιτισμός βρήκε τη θέση του και στο ημεδαπό πολιτικό σύστημα.
Αμ δε, φίλοι μου. Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω δίνεται από τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Η υπόθεση SIEMENS επιστρέφει …..
Καταλάβατε τώρα;
Γι’ αυτό οι ΠΑΣΟΚοι κρατάνε μικρό καλάθι και λουφάζουν, διακριτικά. Σου λέει, τι να κλ…. τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη μπροστά στα δισ. που «χορήγησαν» διακομματικά και υπερκομματικά οι Γερμανοί.
Γι’ αυτό όλοι έχουν λουφάξει στη γωνιά τους και αναμένουν, έντρομοι, τις «αποκαλύψεις» και τις εξελίξεις. Γι’ αυτό και κανείς τους δεν θέλει τώρα εκλογές.
Συνεπώς, τα μόνα επίκαιρα καυτό θέμα της επικαιρότητας για τα οποία «σκυλομαχούν» σήμερα τα κόμματα είναι το 500άρικο των δημοσίων υπαλλήλων και η επιστροφή των ΤΑΞΙ στις λεωφορειολωρίδες!
Υγιαίνετε!
Σεμνός & Ταπεινός