Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αριστερίτιδα, η νόσος και η θεραπεία


Από τον V/F
Kοιτάξτε. Στην Ελλάδα υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες, ιδίως στην αυτοαποκαλούμενη πνευματική ιντελιγκέντζια, γενική αριστερίτιδα με ψυχοσωματικά και ακολούθως πνευματικά χαρακτηριστικά.
Είναι θέμα επιβιώσεως να ξεπερασθεί, και θα ξεπερασθεί σε βάθος γενεών, αν υπάρξουν επόμενες γενεές, όπως πάμε.
Παληά μιλούσαμε περί πνευματικής τρομοκρατίας της αριστεράς , πλέον ομιλούμε για την καθεστηκυία τάξη αυτής. Ο δηλητηριασμός της έννοιας της πατρίδος είναι ορατός. Από το 90 συν τοις εκατό της δεκαετίας του 90 πήγαμε στο 70 συν τοις εκατό σήμερα για την Μακεδονία. 2 στους 10 λοιπόν λίγο έως πολύ απέκτησαν την νιχιλιστική ή δε βαριέσαι ή lounge large δημάρ αντιμετώπιση των "αριστεροφρόνων" περί εθνικής συνειδήσεως, υποστάσεως κοκ.
Η δε γνώμη τους διανθίζεται από το σύνηθες δηλητήριο στην γνώμη των άλλων. Και αυτό είναι το ασυγχώρητο. Η απολυταρχία τους και η καταπίεση που ασκούν στην άλλη γνώμη.
Σας διαβεβαιώ ότι ο ίδιος δεν θα εκφραζόμουν έτσι αν είχα απλά αντίθετη άποψη ενώπιόν μου και όχι ύβρεις και διαπόμπευση. Άλλωστε αντίθετα από τις οιμωγές των αριστερών, αναγνωρίζω και δέχομαι, όχι ανέχομαι, δέχομαι, το δικαίωμα του άλλου να είναι ανεθνιστής, αντικοινωνικός κοκ.
Σε ωθούν όμως με τις ύβρεις τους και την πολωτική τους σπίλωση εκ μέρους τους συνειδητά στην αντίδραση. Αν είσαι απλοϊκός, όπως ελπίζουν, σε κράζουν, αν είσαι διανοητής σε αποσιωπούν.
Σήμερα λοιπόν νοιώθουν ότι η οργή της τόσο λοιδωρημένης πλειοψηφίας εκφεύγει του χειρισμού τους . Δέος για το μέγεθος οργή γιατί ποτέ δεν πρόκειται να συγκινήσουν και να προσελκύσουν τέτοια πλήθη. Περίμεναν πολλά περισσότερα από όσα εν τέλει εισπράττουν ως "χώρο" τους, τόση αντεθνική υπώρεια προπαγάνδα τόσα έτη, τόση σχετικοποίηση των πάντων και εν τέλει πάλι μειοψηφούντες .
Αυτό είναι δικό τους θέμα και φυσικά φταίμε όλοι οι άλλοι πλήν των ιδίων. Είμαστε χοίροι, χρυσαυγίτες, ουγκάνοι κοκ. Αυτοί πάντα σε ρόλο καλού και μπεφωτιζμένου. Ας, αλλοίμονον, αποδεικνύονται στην πλειοψηφία τους απλοί Καρανίκες.
Συμπονάτε τους. Είναι σε σύγχυση. Πάντως "προδότες" και κάτι τέτοια δεν είναι. Θα έλεγα την γνωστή λέξη που ξεκινά από "μ" σε συνδυασμό με καρπαζοεισπρακτικά απωθημένα παιδικών χρόνων, αν και ως άρρεν την έχω περί πολλού αυτήν την λέξη.
Βαθειά Ανιστόρητα όντα ναι, θα το έλεγα. Αν θέλετε να ψάξετε πάντως για προδότες, ναι υπάρχουν. Πχ. Γκουγκλάρετε το όνομα Ανθή Καρασάββα. Πιστεύω και η ίδια συμφωνεί με τον όρο και το απολαμβάνει κιόλας στους Times που βιοπορίζεται καθυβρίζοντας την χώρα των προγόνων της. Οι λοιποί είναι μία τάσις της μακραίωνης ιστορίας μας.
Και αν συνεχίσει η ιστορία αυτή θα αναφέρονται ως υποσημείωσή της. Όπως και οι φιλελέφτ του υπαρξιακά χαίνοντος δυτικού κόσμου.
V/F