Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Υπάρχει αντικειμενικός γαύρος; Ναι, όσο ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος…


Γεια χαρά σε όλους,
Με τη σειρά μου να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία κουράγιο και περισσότερη σκέψη.
Πραγματικά δεν ήθελα να τοποθετηθώ για την ΑΕΚΑΡΑ μου και για το ξεμπρόστιασμα που έκανε στον Θρήνο, θέλοντας να κρατήσω χαμηλό προφίλ και κατανοώντας βέβαια ότι με μια νίκη δεν γίνεσαι ομάδα ούτε έχεις το δικαίωμα να λες πολλές κουβέντες.
Όπως λέει όμως και ο θυμόσοφος λαός μας, «όταν μπλέκεις με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», παραφράζοντας το λίγο θα πω «όταν μπλέκεις με γαύρο, σε τρώει η καφρίλα»
Έτσι και εγώ θα μπω στη λογική των γαύρων και θα απαντήσω….
Αξίζει μια σειρά εκπομπών του Χαρδαβέλα για να μας εξηγήσουν πως το καταφέρνουν οι γαύροι – κατά τα άλλα πολύ καλά παιδιά – να είναι κάφροι όσο αφορά τις ποδοσφαιρικές τους απόψεις .Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, όλοι εξαιρετικά παιδιά, αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για μπάλα.
Το DISCOVERY CHANNEL το ψάχνει…
Λέει ο φίλος μου ο U FOUL και εκφράζει την πλειονότητα των γαύρων:
«Δεν θα κλαφτώ για τη διαιτησία, καθώς εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το άλλοθι του εκάστοτε αποτυχημένου. Το γεγονός όμως ότι έχουν αφαιρέσει από τον Ολυμπιακό πέντε βαθμούς σε τρία παιχνίδια, άκουσον-άκουσον στο Καραϊσκάκη (θυμίζω την ακύρωση του κανονικού γκολ του Τοροσίδη προχθές με το ΑΕΚΑΚΙ , την ακύρωση του κανονικού γκολ του Μήτρογλου στο 1-1 με τον Ηρακλή και το γκολ του Λεονάρντο στο 0-0 με την Καβάλα ) την ίδια στιγμή που ο Πολυμετοχικός έχει την «προβλεπόμενη» εύνοια (π.χ. με Άρη , Καβάλα κλπ), απλώς επιβεβαιώνει ποιος είναι φέτος το «Αφεντικό»...»
«Δεν θα κλαφτώ για τη διαιτησία»…, μα ήδη κλαίγεστε!! Από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς και καταλαβαίνοντας ότι δεν έχετε ομάδα, (και βέβαια ότι άλλαξαν τα κόζια) έχετε αρχίσει το μπίρι μπίρι… Όταν ένα αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο έχετε βρει τον φταίχτη!! Το «άλλοθι» το οποίο απορρίπτει μετά βδελυγμίας ο φίλος μου ο U FOUL
Ποιοι; Οι γαύροι!! Οι τελευταίοι που θα έπρεπε να μιλάνε ή μάλλον καλύτερα να μην μιλάνε καθόλου για διαιτησία μετά τα αίσχη που έχουν διαπράξει τα τελευταία χρόνια εις το Κοκκαλιστάν!!
Το ίδιο κάνατε και τη χρονιά που το χάσατε από τον βάζελο. Ακόμη ψάχνει τον Δούρο ο Αλέ…(θα τον πάρει τηλέφωνο όμως τον Δεκέμβριο του 2010 σύμφωνα με τον έγκυρο Καζαμία του Μυστήριου…)
Ποιο γκολ του Τοροσίδη;; Ο διαιτητής σφυρίζει πριν πάρει ακόμα την κεφαλιά!!!
Δεν το ήξερε βέβαια ο κακομοίρης ότι θα κατέληγε στα δίχτυα, γιατί είχε όλη την καλή διάθεση το παλικάρι να το αφήσει… Δυστυχώς, δεν άκουγε και τον URI GELLER στην ενδοεπικοινωνία, ο όποιος του φώναζε να μην σφυρίξει…
Επίσης ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον τέταρτο να έχει πάει προς νερού του, αλλιώς θα έμπαινε να το κατακυρώσει και αυτό!! Απόδειξη των όσων λέω, το βρακί του εις το οποίο υπήρχε κιτρινίλα (κάνει αντίθεση με το κόκκινο χρώμα που είχε το βρακί του), γιατί δεν πρόλαβε να τον τινάξει, αφού ακούγοντας στην τουαλέτα την ώρα που κατουρούσε τι έγινε, πανικόβλητος έκανε φιλότιμη προσπάθεια να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με τα σώβρακα μισοκατεβασμένα με σκοπό βέβαια να απονείμει (ξανά) δικαιοσύνη
Όλοι και όλα εναντίον του Ολυμπιακού πια…
Ξεχάσατε να αναφέρετε και τη φάση του πρώτου γκολ στο οποίο μπορεί και πρέπει να κατηγορηθεί ο διαιτητής για ….ψυχική οδύνη (μέχρι να το κατακυρώσει ο τέταρτος!!!) και να παραδοθεί στη χλεύη του Ελληνικού λαού.
Δεν έχετε ούτε καν τον αθλητικό ιπποτισμό, αυτό το μαμημένο το fair play να πείτε ότι χάσατε από μια ομάδα που έπαιξε καλύτερα. Δεν παραδέχεστε τίποτα!! Εκτός βέβαια από τον Σωκράτη (εσύ σούπερ σταρ)
Εθελοτυφλείτε, είστε αλαζόνες, κάτι από ΠΑΣΟΚ δηλαδή στα τελευταία του (πριν την έλευση του αλησμόνητου Κωστάκη) Για αυτό η νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ φαντάζει ως θεία δίκη!!
Αυτή κύριοι είναι η κληρονομιά που θα σας αφήσει η εποχή Κόκκαλη!!
Η ποδοσφαιρική καφρίλα!!
Πάμε τώρα στην ΑΕΚΑΡΑ. Αναγεννημένη, παθιασμένη, με καθαρό ποδοσφαιρικό μυαλό. Νικητής στη σκακιέρα ο Ντούσκο, εύκολο έργο βέβαια απέναντι στον λευκό Πελ(τ)έ.
Μεγάλη κλάση ο Σκόκο με όλα τα καλά και τις αδυναμίες που έχει ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής. Ικανός για τα πάντα και για τίποτα. Αλητάμπουρας…
Η ΑΕΚΑΡΑ αδικείται από το σκορ αφού θα έπρεπε να είναι 1-3 ή 1-4 (άντε 2-4 να μετρήσει και το γκολ το Τοροσίδη….)
Ας είναι καλά ο κηπουρός….
Αυτά τα αποτελέσματα κυρίες & κύριοι τα κάνουν μεγάλες ομάδες. Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ότι η ΑΕΚ δεν είναι. Αλλά τότε είναι μεγαλύτερη η ξεφτίλα για τον δαφνοστεφανωμένο… Τον ξεφτίλισε μια διαλυμένη, προβληματική άφραγκη και μικρή ομάδα….
Κλείνοντας λοιπόν θέτω το δεύτερο μεγαλύτερο ερώτημα που θα απασχολήσει τους απανταχού μυστηριολάγνους…
Μετά το αιώνιο ερώτημα «ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος;», θέτουμε άλλο ένα … «υπάρχει αντικειμενικός Ολυμπιακός;»
ΥΓ 1. ΑΕΚΑΡΑ φίλε μου U FOUL. Τα τελευταία 2 χρόνια περίπου έχετε αρπάξει από 4 τεμάχια, και το διπλό στο τηγάνι.
ΥΓ 2. Και για να μην ξεχνιόμαστε… τη μεγάλη ομάδα σας την φτιάξατε από κιτρινόμαυρο υλικό (Μπάγιεβιτς – Σαμπανάτζοβιτς – Αλεξανδρής – Μπατίστα).
ΥΓ 3. Να δώσω μια είδηση στους Ολυμπιακούς… Είστε οι εκάστοτε αποτυχημένοι για φέτος!! Εμείς είμαστε κάθε χρόνο. Μην το ψάχνεις…
ΥΓ 4. Φάτε το παραμύθι τώρα με τον Μπεν Αρφά και τον Μπεν Τεν και βολευτείτε με τον ΖΟΥΛΟΥα Λούα…
Α, και κυνηγήστε τον Ζίκο και τον Κετσπάγια, λες και ήρθαν εθελοντές στον Θρήνο και ήταν δικές τους επιλογές οι μεταγραφές.
ΥΓ 5. Κουίζ: το κουτόχορτο στου Ρέντη φυτρώνει;
ΥΓ 6. Σε μια παράγραφο χώρεσαν οι φετινές αδικίες προς τον γαύρο… Θα καθόμουν να γράψω τις αδικίες εις βάρος της ΑΕΚ, αλλά έχετε χάρη που είμαι ευαίσθητος με το περιβάλλον… (θα χρειαζόμουν τόμο!!).
ΥΓ 7. Αντικειμενικός γαύρος, όπως λέμε Αλβανός τουρίστας…
ΥΓ 8. Αγγελία: Αντικειμενικός βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ζητείται για σχολιασμό ποδοσφαιρικών αγώνων σε αντικειμενική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (Μίχος, Αμανατίδης έχουν απορριφτεί, διότι παραείναι αντικειμενικοί).
ΥΓ 9. Φίλε μου U FOUL… Nothing personal ok; Απλώς προσωποποίησα το οπαδιλίκι του γαύρου στο πρόσωπο σου, δοθείσης της ευκαιρίας
ΥΓ 10. Ο νέος ιός της γρίπης μεταλλάχθηκε και πρωτοεμφανίστηκε στο Καραϊσκάκη.
ΛΕΓΕΤΑΙ Η1Ν2
ΥΓ 11. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο «υδραυλικός» δεν έκοψε απόδειξη για τα 2 τεμάχια που παρέδωσε. Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει ένσταση.
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Εις το επανιδείν.
Ο ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ