Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Σωκράτη, δυστυχώς επτωχεύσαμε!


Δεν είναι ότι δεν ήθελαν ή ότι ήταν αδιάφοροι οι παίκτες του Ολυμπιακού εχθές! Απλώς δεν μπορούσαν...
Ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος κυριολεκτικά! Χωρίς σύστημα, χωρίς αυτοματισμούς, ομάδα αδούλευτη (με ποιο προπονητή άλλωστε;) πιο αργή κι από δημόσια υπηρεσία, πιο βαρετή κι από προεκλογική ομιλία! Με 10 παίκτες (ελέω Ντιόγκο), με πολύ άγχος για το κράξιμο που θα άκουγαν σε ενδεχόμενη αποτυχία και ως εκ τούτου χωρίς καθαρό μυαλό, η ομάδα θύμιζε συνονθύλευμα παικτών που, όταν δεν κουτουλούσαν μεταξύ τους, απλώς έπαιρναν τη μπάλα και έκαναν -όπως λέγαμε παλιά στις αλάνες- κατεβασιές μέχρι να κοπούν από τον αντίπαλο.
Μηδέν από μηδέν... μηδέν με μοναδική εξαίρεση τον συγκινητικό Μέλμπεργκ (Οι φίλοι Πολυμετοχικοί θα συμφωνήσουν ότι ήταν έγκλημα που δεν τον πήρε η ομάδα τους και έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει τον – με διαφορά – καλύτερο κορμό της τελευταίας δεκαετίας με Μέλμπεργκ – Ζιλμπέρτο – Σισέ). Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω όλοι οι σύγγαυροι νιώθαμε πως για πρώτη φορά μετά από πολλά – πολλά χρόνια δεν υπήρχε πλέον ούτε ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.
Κατάντια αλήθεια, για τον άλλοτε Ολυμπιακό των Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Καραπιάλη, Τζόλε κ.α. Εγκλήματα από τη διοίκηση των τελευταίων χρόνων και κυρίως του καλοκαιριού που τα πληρώνεις με ορατό κίνδυνο πλέον να μη βγεις ούτε στο CH.L. Κι είναι γνωστό ότι αν σε πάρει από κάτω δύσκολα ξανασηκώνεις κεφάλι. Και τον Ολυμπιακό τον έχει πάρει από κάτω, όχι γιατί έχασε το φετινό πρωτάθλημα από έναν αντίπαλο σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με παλαιότερα χρόνια (μα τίποτα περισσότερο), αλλά κυρίως γιατί το έχασε ΕΧΟΝΤΑΣ «ΜΙΚΡΥΝΕΙ» Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
Υ.Γ. 1. Μπράβο στη μΠΑΟΚΑΡΑ! Δουλεμένο σύνολο με καθαρό μυαλό, πάθος και ασταμάτητο τρέξιμο. Αλλά μην υποτιμάτε τους εαυτούς σας ρε παιδιά εκεί πάνω γιατί με αυτό το τρόπο θα μείνετε μια ζωή μικροί. Άκου 1.500 άτομα στο αεροδρόμιο, επειδή νίκησαν τον Ολυμπιακό!!! Εκτός αν είμαστε τέτοια υπερομάδα και δεν το έχουμε καταλάβει κι ίδιοι!
Υ.Γ. 2. Φάρμακο για τους απανταχού κατατρεγμένους και καταφρονημένους αυτός ο Ολυμπιακός. Είναι αυτό που λένε «και νεκρούς ανασταίνει»! Μόνο ο Πολυμετοχικός δεν πέρασε, γιατί εκεί λειτούργησαν τα αντίστοιχα κόμπλεξ με αυτά που έχει η ομάδα του Γιαννάκη όταν παίζει με την ομάδα του Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ.
Υ.Γ. 3. Άσχετο: Στο δικό μου λεξικό, κάνω απεργία σημαίνει σταματώ να εργάζομαι. Άρα π.χ. ο τραπεζικός υπάλληλος δεν πάει στην τράπεζα, ο ιδιωτικός υπάλληλος δεν πάει στην εταιρεία του, ο φορτηγατζής δεν εκτελεί το δρομολόγιό του κλπ. Το να κλείνω ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ τους δρόμους και τα τελωνεία – πόσο μάλλον υπό αυτές τις συνθήκες που βρίσκεται η χώρα – σε κάνει να χάνεις τα χίλια δίκια που όλοι αναγνωρίζουν ότι έχεις!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
U FOUL