Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φόβητρα δεν υπάρχουν. "Βουτηχτές" υπάρχουν...

Από τον Betmixer
Δεν ξέρω αν 4 αγωνιστικές δίνουν δείγμα επαρκές, το βέβαιο όμως είναι πως ένα στίγμα το αφήνουν. Στίγμα το οποίο επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν στη λίγκα μας οι ομάδες φόβητρο.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως οι δυο αιώνιοι της πρωτεύουσας θα παλέψουν για την κούπα. Αυτό δε θα συμβεί γιατί είναι οι σούπερ ομαδάρες που μπορούν να κάνουν πλάκα στους υπολοίπους, όσο γιατί δεν «επιτρέπεται» να κάνουν πολλές γκέλες.
Όχι, δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στην 4η αγωνιστική και πάλι όμως πήραμε ένα μήνυμα με το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Αστέρα που ακυρώθηκε. Υπήρξε βέβαια και το θετικό της διαγραφής του διαιτητή που έκανε τη μεγαλύτερη διαιτητική «σφαγή» της τρέχουσας περιόδου. «Μέχρι την επόμενη», ίσως να σκεφθείτε (και δικαιολογημένα), όμως ας μη μείνουμε εδώ.
Από αύριο θα αναπνεύσουμε διαφορετικό αέρα. Παίζει ο Άρης στο Τροντχάιμ, φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η «Άνευ Ντούσαν» ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Αγία Πετρούπολη (Ζενίτ..) και ο Εν' Ντόι έρχεται με διαθέσεις εκδικητικές να παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Θα βγούνε γούστα σίγουρα, από Τρίτη μέχρι Πέμπτη. Ελπίζω οι ομάδες μας, να μας χαρίσουν (τ)αύλα.
Για ψαγμένες στοιχηματικές προτάσεις: http://www.betmixers.gr/
ΥΓ 1 : Πολύ «βουτιά» ρε φίλε στα ματς της Σάπια Λίγκα. Ειδικά σε ένα που διεξήχθη Σάββατο; Στα όρια κωμωδίας…
ΥΓ 2 : Quiz : Ποιος καλός φίλος του Μυστήριου είναι «φτυστός» (τρελή ομοιότης) με σούπερ αστέρα του πολυμετοχικού; Μέχρι που τον καλεί ο Νιόπλιας για να παίξει, έτσι και ο original πάρει κάρτα, ή τραυματιστεί...
BETMIXER