Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

«Ειδικές Αποστολές»

Στην αρχή, είδηση αποτελούσε η παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου, καθώς και ο αριθμός των Τουρκικών αεροσκαφών που εισέρχονται στο FIR Αθηνών χωρίς την κατάθεση σχεδίου πτήσης.
Καθώς αυτή η είδηση άρχισε να ξεφτίζει, άρχισαν οι Τούρκοι να πετούν πάνω από Ελληνικά νησιά. Αρχικά πάνω από ακατοίκητες βραχονησίδες και στην συνέχεια πάνω από το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και τελικά πάνω από τους Φούρνους και την Ικαρία. Οι υπερπτήσεις αυτές αφορούσαν περιορισμένο αριθμό αεροσκαφών (ένα ή δύο). Μέχρι που φτάσαμε προχθές να πετάξει σχηματισμός τεσσάρων αεροσκαφών πάνω από το Αγαθονήσι σε σχηματισμό δηλαδή παρέλασης.
Η απάντηση δεν είναι η αναμενόμενη... και τι να περιμένεις άλλωστε από την παρούσα Κυβέρνηση. Κατόπιν, αφού οι Τούρκοι τα είδαν όλα με την αδιαφορία την χώρας μας - ωχ αδερφέ μου εγώ τώρα κάνω τα μπάνια μου - έστειλαν και έναν λαλίστατο «κατάσκοπο» να βγάζει φωτογραφίες αδιάκριτα στρατιωτικών εγκαταστάσεων προκαλώντας τον συλλάβουν.
Η ΕΥΠ λοιπόν μετά από συντονισμένη επιχείρηση με την Αστυνομία συνέλαβε στην Σαμοθράκη έναν μουσουλμάνο της Θράκης 30 ετών, γεννηθέντα στη Μάκρη του Έβρου κάτοικο Δρυμώνα του Έβρου. Στην κατοχή του βρέθηκε σημαντικός αριθμός φωτογραφιών στρατιωτικών εγκαταστάσεων τόσο της Σαμοθράκης όσο και του Έβρου. Όταν λοιπόν ανακρίθηκε, αμέσως αποκάλυψε τις διασυνδέσεις του με την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία και το είδος και τον αριθμό των αποστολών του στην χώρα μας..., κατάσκοπος δηλαδή για κλάματα..., ή μήπως κάτι άλλο;
Ο καθένας γνωρίζει ότι οι κατάσκοποι δεν αντιδρούν έτσι, εκτός και εάν έχουν εκπαιδευτεί να το κάνουν!!
Δηλαδή έχουμε και λέμε: Οι Τούρκοι αμφισβητούν την κυριότητα πολλών Ελληνικών νησιών, τα μαχητικά τους πετάνε καθημερινά πάνω από τα νησιά αυτά (σ.σ. μπορεί βέβαια να ψάχνουν και για οικόπεδα φιλέτα όταν τα αποκτήσουν), ψάχνουν για πετρέλαιο κοντά στο Καστελόριζο και στέλνουν «κατασκόπους» να ομολογήσουν ότι εκτελούν «ειδικές αποστολές στην Ελλάδα» για λογαριασμό των Τουρκικών Υπηρεσιών...
Διερωτάται λοιπόν κανείς, ποια η αντίδραση της Ελλάδος;
Ερώτηση μάλλον ρητορική, δεδομένου ότι τα μπάνια του λαού άρχισαν και δεν πρόκειται να τα διαταράξει κανένας.
Ο Πληροφοριοδότης