Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ψηφίστε τον Πρόεδρο της καρδιάς σας του ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε


Από το Μυστήριο
Φίλτατες και Φίλτατοι, έχουμε υποπέσει σε μέγιστο αμάρτημα και οφείλουμε άμεσα να επανορθώσουμε. Με πολύ προσευχή και τη δέουσα κατάνυξη.
Ο καταιγισμός των πολιτικών εξελίξεων και ο αριστερός πλους της χώρας προς τα βράχια, μας οδήγησε να χάσουμε το δάσος, βλέποντας μόνο το δέντρο.
Γιατί η χρεοκοπία της χώρας είναι το δέντρο, το δάσος είναι ο επόμενος πρόεδρος του Κινήματος, του ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε. Γιατί όλοι κατά βάθος Πασοκάρες είμαστε, ασχέτως αν υπάρχουν φήμες ότι δεν ψήφιζαν το Κίνημα τα εκατομμύρια των Ελλήνων, αλλά εξωγήινοι, που τώρα έχουν πια εξαφανιστεί εξαιτίας πυρηνικής έκρηξης.
Την Παρασκευή 5 του Ιούνη (φυσικά και όχι Ιούνιο, για να είμαστε στο κλίμα) ξεκινά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσει την Κυριακή στην εκλογή του νέου του Προέδρου. Γιατί μπορεί τώρα να είναι στο 4%, αλλά λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς την δόξα τραβά.
Έτσι, από τούτο δω το μετερίζι (είμαι συνεπαρμένος, το παραδέχομαι, συγκινήθηκα), αναλαμβάνω το εθνικό καθήκον να υποδείξω ποιοι από τα χιλιάδες άξια στελέχη του, είναι περισσότερο άξια για να αναλάβουν να ξανακάνουν το Κίνημα μεγάλο και χρήσιμο για τον τόπο.
Βέβαιοι υποψήφιοι είναι οι:
Ανδρέας Λοβέρδος


Επιτέλους ας γίνει Πρόεδρος να ησυχάσουμε. Έχω βαρεθεί να τον βλέπω στο MEGA. Στα επιτεύγματά του, το έκτρωμα του ΕΟΠΥΥ που καθημερινά θαυμάζουν εκατομμύρια Έλληνες.


Φώφη Γεννηματά


Θυγατέρα του Γιώργου, το οποίο προφανώς είναι το μοναδικό προσόν της. Για κάποιο μυστήριο λόγο θεωρείται μάλιστα και το φαβορί. Άβυσσος η ψυχή των Πασόκων.


Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος


Γνωστός μόνο επειδή κάποιος στην Βουλή τον αποκάλεσε "βρώμα". Αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ελπίζω να βοηθήσει τους συνέδρους η φωτογραφία που ανέβασα.

Κάλλιστα όμως θα έπρεπε να κατέλθουν και οι:
Εύα Καϊλή


Το ΠΑΣΟΚ ούτως ή άλλως δεν έχει μέλλον. Τουλάχιστον η Εύη θα ομορφύνει το κόμμα, όσο εν τέλει αυτό διαρκέσει.


Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


Το ελάχιστο που μπορούν να προσφέρουν οι Σύντροφοι στον κατά δήλωσή του καλύτερο υπουργό που είχε την τύχη να έχει ποτέ η Ελλάδα, είναι η Προεδρία. Το ελάχιστο.


Κώστας Σκανδαλίδης 


Δεν έλειψε από καμία αναμέτρηση για τη διαδοχή ή για οποιαδήποτε άλλη θέση - αξίωμα, αν και γνώριζε ότι δεν είχε καμία τύχη. Αγωνιστής και άξιος.


Χρήστος Παπουτσής


Πού είναι αυτή η ψυχή; Μας έχει λείψει το αγέρωχο στιλ του.


Άννα Διαμαντοπούλου


Που χάθηκε αυτή η ψυχή (δις). Δεν ξέρω γιατί μας λείπει όμως.


Χάρης Καστανίδης


Που χάθηκε αυτή η ψυχή (τρις). Μας έχει λείψει ο καθαρός και λακωνικός λόγος του.


Ευάγγελος Βενιζέλος


Απορώ τι έπιασε τον Βαγγέλη και παραιτήθηκε. Μια χαψιά - κυριολεκτικά - έχει όλα τα γατάκια - υποψήφιους.


ΓΑΠ


Για μένα θα είναι πάντα ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΣΟΚ. Πάμε !!!


Άκης Τσοχατζοπουλος




Η Ιστορία και το Κίνημα οφείλουν να δικαιώσουν έστω και τώρα τον παρά μία ψήφο πρωθυπουργό της χώρας. Στο πρόσωπό του θα δικαιωθεί το ΟΛΟ ΠΑΣΟΚ.


Ανδρέας Παπανδρέου


Οκ, είναι ανάτριχο. Αλλά ούτως ή άλλως και το Κίνημα έχει αποδημήσει εις κύριον προ πολλού. Τιμή και δόξα στον ιδρυτή λοιπόν.

Στο Link πάνω δεξιά του ιστοτόπου, ψηφίζουμε τον αγαπημένο μας Πρόεδρο.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ