Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μεταξύ μας θα λέμε μόνο αλήθειες !!!


Από το Σεμνό & Ταπεινό
Να προσέχετε, λένε όλοι, σήμερα μη σας πουν ψέματα... Ενώ τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου (365 εφέτος, ένεκα δίσεκτου), σας λένε αλήθειες!!!
Ειδικά ο Αλέξης, ο Πάνος και ο συν αυτοίς θίασος που παριστάνει την κυβέρνηση, σας έλεγαν αλήθειες όλα αυτά τα χρόνια, τόσο πριν γίνουν κυβέρνηση, όσο και αφότου έγιναν...
Νομίζω ότι παρέλκει να αναφερθώ εδώ στα ψέματα του Τσίπρα. Στο facebook, ειδικά σήμερα, γίνεται «προσκύνημα»!!!
Μ’ αρέσει, όμως, που η αγαπημένη ατάκα του Τσίπρα είναι : «Εδώ ήλθαμε για να πούμε αλήθειες»!!!
Να λοιπόν μια αλήθεια:
«Αυτό που έκανα ήταν προπαγάνδα. Αυτή ήταν η δουλειά μου».
Τάδε έφη (ανερυθρίαστα) ο τέως κολλητός του Αλέξη, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στην Καθημερινή, στις 21.03.2016.
Γι’ αυτό και η διάδοχός του, Όλγα – γεννήθηκες για την καταστροφή – Γεροβασίλη συνεχίζει απτόητη το έργο του πάλαι ποτέ «τρομερού παιδιού» της Αριστεράς.
Βεβαίως, οι σύντροφοι βρίσκουν και τα κάνουν.
Αφού ο «εξυπνότερος λαός του κόσμου» πίστεψε στο σκίσιμο του μνημονίου, στην άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, στην επιστροφή της 13ης σύνταξης, στη διατήρηση του ύψους των συντάξεων και σε λοιπές γραφικές και ανέξοδες υποσχέσεις, και αφού τους «τίμησε» με την ψήφο του τρις σε 9 μήνες, τότε αυτό που μας αξίζει σήμερα, μέρα που είναι, είναι να μας λένε μόνον αλήθειες.
Τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου μπορούμε να συνεχίσουμε να παραμυθιαζόμαστε, γιατί έτσι μας αρέσει!
Υ.Γ.: Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος «ψεύτης» πολιτικός από τον Ανδρέα... Ο Αλέξης, όμως, το ‘χει σπάσει το κοντέρ. Χρόνια πολλά Αλέξη, κι εις ανώτερα!
Σεμνός & Ταπεινός