Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Λεφτά τελικά υπάρχουν. Στην Περιφέρεια Αττικής για γήπεδα...


Από το Μυστήριο
Φαίνεται ότι στην Περιφέρεια Αττικής λεφτά όχι μόνο υπάρχουν, αλλά και περισσεύουν για να ξοδευτούν σε γήπεδα. Τα οποία γήπεδα εκμεταλλεύονται εν τέλει ανώνυμες εταιρείες.
Εκλογές έχουν οι αιρετοί «άρχοντες» τον προσεχή Μάιο και αποφάσισαν να γίνουν κουβαρντάδες με τα δικά μας τα χρήματα. Τα «κομμάντα» αυτά προφανώς νομίζουν ότι ακόμη διάγουμε εποχές της «Χρυσής Πασοκάρας» όταν το δανεικό χρήμα έρεε άφθονο…
Έτσι ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014 σύμφωνα με τον οποίο θα διατεθούν:
- 7,0 εκ. ευρώ για την ανάπλαση του χώρου του γηπέδου του Παναθηναϊκού !!!
- 17,5 εκ. ευρώ για το κλειστό Γήπεδο μπάσκετ του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη !!!
- 2,9 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου «Καπαγέρωφ» στον Πειραιά !!!
- 2,5 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή του Γηπέδου του Εθνικού Πειραιά !!!
Προηγουμένως ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός είχε τάξει 20.000.000 ΕΥΡΩ, λες και είναι από την τσέπη του, για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, αφού και η ΑΕΚ είναι «ιδέα»...
Φυσικά δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι και το Καραϊσκάκη επί της ουσίας κατασκευάστηκε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, όταν εν μία νυχτί αφαιρέθηκε το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας από τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων και προστέθηκε το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού. Ή το κλειστό του ΠΑΟΚ στην Πυλαία που ανεγέρθηκε με δημόσιο χρήμα, αλλά δόθηκε προς εκμετάλλευση σε μία μόνο αποκλειστικά ΚΑΕ.
Είμαι απολύτως σίγουρος ότι ανάλογη απόφαση θα λάβει, αν δεν ήδη έχει λάβει, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, του Άρη. Τον χορό βέβαια θα σύρουν και οι υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας για να μην νιώσουν αδικημένες οι ομάδες της επαρχίας...
Κουτόχορτο άλλωστε παράγεται και διατίθεται στην Ελλάδα πλουσιοπάροχα στους «υπέροχους λαούς» των ομάδων, του «εξυπνότερου λαού του κόσμου» για να μην ξεχνιόμαστε, προκειμένου να εξυπηρετούνται οικονομικά και πολιτικά οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους.
Στην υγεία των κορόιδων Ελλήνων φορολογουμένων με πολιτικά τρικ τύπου άρθρο 44 ή 99, εκούσιο υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική, «Νέο ΠΑΟΚ», «Νέο Άρη», «Νέο Πανιώνιο» ή διαγραφή των χρεών Κοσκωτά, το Κράτος έχει φεσωθεί εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ για τις ψήφους των καμένων οπαδών και για τα χατίρια των αφεντικών των ομάδων, όταν για μερικές χιλιάδες ΕΥΡΩ χρέος ο απλός κοσμάκης σύρεται στα δικαστήρια και του κατάσχουν την περιουσία.
Ντροπή σε αυτούς που τα ψήφισαν, ντροπή και στους βλαμμένους που πανηγυρίζουν, τη στιγμή που τα χρήματα λείπουν δραματικά για συντάξεις, σχολεία, φάρμακα και νοσοκομεία.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ