Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Οι σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία διαλύουν την ονείρωξη της πολυπολιτισμικής κοινωνίας


Από το Μυστήριο
Δεν είναι απλώς μια εικόνα από το μέλλον των ευρωπαϊκών πόλεων, είναι πραγματικότητα του σήμερα.

Την Πρωτοχρονιά δεκάδες γυναίκες στην Κολωνία έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων από ομάδες περίπου 1.000 αντρών ηλικίας 15 έως 35 ετών, αραβικής ή βορειοαφρικανικής καταγωγής. Ανάλογα περιστατικά έλαβαν χώρα και στην Ζυρίχη.
Οργανωμένα και μαζικά οι μουσουλμάνοι αυτοί επιτέθηκαν μαζικά σε γυναίκες, ως άλλωστε αρέσκονται να πράττουν και στις χώρες τους, δεδομένου μάλιστα ότι θεωρούν τις γυναίκες κατώτερο είδος και έτσι ακριβώς τους συμπεριφέρονται.
Οι επιθέσεις αυτές αποδεικνύουν άνευ άλλου πόσο απατηλή ήταν η ονείρωξη της εγκαθίδρυσης πολυπολιτισμικών κοινωνιών στις ευρωπαϊκές πόλεις και πόσο περιφρονούν οι θύτες τις ευρωπαϊκές και δυτικές αξίες. Οι σεξουαλικές επιθέσεις στέλνουν σαφές μήνυμα ότι το 50% του ευρωπαϊκού πληθυσμού δεν πρέπει να νιώθει ασφαλής. Κάνοντας χρήση μαζικά του ψυχολογικού όπλου της σεξουαλικής βίας, προκαλούν τον τρόμο στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων.
Η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων που μετανάστευσαν στις δυτικές χώρες, δεν αφομοιώθηκε από τις τοπικές κοινωνίες, κυρίως επειδή δεν ήθελε. Προτίμησε να αυτογκετοποιηθεί και να περιχαρακωθεί, αρνούμενη να δεχθεί τα ήθη και έθιμα της χώρας που ζει πια, καθώς τα ήθη και έθιμα αυτά έχουν χριστιανικές καταβολές και χαρακτηριστικά.
Η συμμαχία αριστερούληδων και νεοφιλελεύθερων "διανοούμενων" προσπάθησε να πείσει του Ευρωπαίους ότι είναι δυνατή η συνύπαρξη τους με μετανάστες διαφορετικών ηθών και κουλτούρας, καίτοι η πλειοψηφία των τελευταίων ουδεμία σχετική διάθεση επέδειξε. Οι μεν αριστερούληδες λόγω ιδεοληψιών τους, οι δε νεοφιλελεύθεροι για την εξεύρεση φθηνών εργατικών χεριών προς όφελος του κεφαλαίου,
Έτσι τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία των μουσουλμανικών μειονοτήτων, ιδίως τα προερχόμενα από τη νεολαία, αισθανόμενα πια πληθυσμιακά ισχυρά μετά τη μαζική μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων ομόθρησκων τους, πετούν το γάντι στην χριστιανική πλειοψηφία των χωρών διαμονής τους, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ουχί μόνο ήλθαν για να μείνουν, αλλά στο βάθος χρόνου με την αλματώδη δημογραφική τους αύξηση, να διεκδικήσουν μέρος της εξουσίας.
Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν φυσικά βούτυρο στο ψωμί της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, καθώς φυσικό επακόλουθο είναι να αντιδράσει η χριστιανική πλειοψηφία, και ιδίως τα φτωχά τμήματα αυτής που δέχονται πρώτα την πίεση, και να καταφύγουν σε ριζοσπαστικά ακροδεξιά, ξενοφοβικά κομματικά μορφώματα για να προστατευτούν.
Αν μάλιστα συνεχιστεί η σοβούσα οικονομική κρίση στην Ευρώπη και δεδομένου ότι είναι επί της ουσίας αδύνατο να ανασχεθεί η πλημμυρίδα των μεταναστών που κατακλύζει τις ευρωπαϊκές χώρες, είναι πλέον βέβαιο ότι σε βάθος δυο το πολύ δεκαετιών τα ριζοσπαστικά στοιχεία και των δύο πλευρών θα ωθήσουν τα πράγματα στα άκρα για την τελική επικράτηση.
Υ.Γ. Και κάπως έτσι μουσουλμάνος δήμαρχος στην Θράκη ζήτησε να απαγορευθεί ο Άη Βασίλης...
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ