Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Η χρονιά που οι μουρλοί θριάμβευσαν


Από το Μυστήριο
Μία ακόμη σεζόν έφθασε στο τέλος της.
Ήταν ίσως η πιο μουρλή χρονιά όλων των εποχών. Ή για να ακριβολογώ, ήταν η χρονιά των μουρλών.
Οι μουρλοί της χώρας συνασπίσθηκαν και πήραν κεφάλι. Είναι πια η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έχουν την επιδοκιμασία ή έστω την ανοχή του. Προσφάτως δε μετρηθήκαμε, και απεδείχθη ότι είναι πάνω από το 60%.
Είναι παντού. Στην κυβέρνηση, στην κοινωνία, στις παρέες. Δεν ζουν πια ανάμεσά μας. Είναι παρόντες επιδεικνύοντας με καμάρι τη μούρλια τους.
Οι μουρλοί επισήμως πια νομιμοποιήθηκαν να αποφασίζουν για όλους. Οι δε ηγέτες τους (και είναι πολλοί) σε καθημερινή βάση έχουν βαλθεί να μας καταπλήξουν με τις δηλώσεις και τα καμώματά τους.
Τι και αν παραλίγο να ρίξουν την χώρα στα βράχια και να μας οδηγήσουν πενήντα χρόνια πίσω. Κανένα πρόβλημα που δεν το κατάφεραν. Οι μουρλοί έχουν όλο το χρόνο να το ξαναπροσπαθήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.
Μέχρι το τέλος του έτους θα βάλουν τα δυνατά τους, και αν ο θεός της Ελλάδος έχει άλλες δουλειές ή απλώς έχει βαρεθεί με την πάρτη μας, είμαι πεπεισμένος ότι θα το πετύχουν.
Γιατί, είναι να μην βάλει ο μουρλός κάτι στο μυαλό του...
Καλές Διακοπές και ραντεβού το Σεπτέμβρη, όταν οι μουρλοί θα έχουν κάνει τα μπάνια τους και θα είναι φορτσάτοι για νέες περιπέτειες !!!
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ