Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ας μιλήσουμε για μπάλα...


Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Έψαξα να βρω ΦΩΤΟ σχετική με τη Μέρκελ (μπρρρ…), όμως δε βρήκα και συνόδευσα το άρθρο με ό,τι (σχετικό) βρήκα.

Ελπίζω να ικανοποίησα την αισθητική σου και επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε σε στυλ αθλητικό, σήμερα θα τα πούμε σε στυλ αθλητικό, λίγες ώρες μετά το «σούπα» ντέρμπι και δεν αναφέρομαι φυσικά στο τετράμπαλο της Ατλέτικο, επί της Ρεάλ…
Το πρωτάθλημα της Σάπια Λίγκα (2014/2015) έδωσε σε πολύ κόσμο την ψευδαίσθηση, ότι φέτος θα άλλαζε το έργο, ότι θα βλέπαμε άλλο πρωταθλητή.
Οι γνωρίζοντες βέβαια (πρώτοι από όλους τα «μπούκια») ήξεραν καλά, πως καμία εκθρόνιση δε θα βλέπαμε και αυτό γιατί ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι ο πρώτος Ολυμπιακός της μετά νταμπλ ΠΑΟ εποχής, που δεν πείθει, που δεν κάνει πλάκα, που δεν παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, αλλά…
Αληθινά και ορατά (με γυμνό μάτι) όλα τα παραπάνω, ξεκάθαρο όμως και το γεγονός πως παίζει χωρίς σοβαρό αντίπαλο. Πέραν αυτού, είναι γεγονός πως η γκρίνια των αντί-ολυμπιακών (μαζί και των αντικειμενικών) περί της διαιτησίας, έχει βάση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε περίπτωση κατά την οποία όλοι είχαν ίσα και όμοια και ίδια αντιμετώπιση από τα «κοράκια», τότε θα βλέπαμε διαφορετικό τέλος από το σύνηθες τέλος, στο (βαρετό) έργο που σε συνέχειες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) βλέπουμε.
Ο ΠΑΟΚ έχει 4-5 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (όλοι ξένοι και λίγο Κλάους και λείπει πολύ ο Τζιώλης), μια καλούτσικη ενδεκάδα, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟ.
Ο Παναθηναϊκός έχει ΜΠΕΡΓΚ, δεν έχει όμως Ρατς, δεν έχει Μακ, δεν έχει Περέιρα, δεν έχει Νομπόα (αρκεί να τον δούμε, που εκτιμώ και προσδοκώ πως θα τον δούμε, είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ), έχει πιο ισορροπημένο ρόστερ, αλλά θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα, μόνο στην περίπτωση που έδινε όλα τα παιχνίδια του μέσα στο ΚΑΣΤΡΟ της Λεωφόρου, αφού εκτός έδρας η υπεύθυνή του δήλωση, είναι δήλωση «απουσίας» και η γκέλα έχει γίνει συνώνυμο της συνήθειας.
Μακράν της επόμενης, η πιο ΣΟΦΗ κίνηση της διοίκησης Αλαφούζου, είναι η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο «ΚΛΟΥΒΙ» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εκτός και αν κάποιος πιστεύει πως οι πράσινοι (ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ) θα έκαναν «11 στα 12» στο αχανές (και άδειο) ΟΑΚΑ. Ούτε για πλάκα και κλείνω με λίγα λόγια αφιερωμένα στο LATIN ΡΟΣΤΕΡ (…)  του Παναιτωλικού : Δε νομίζω πως έχουν πολλές ομάδες της λίγκας, παίκτες με την κλάση του (Νίκολας) Μαρτίνες, του Μπεχαράνο, του Κάπελ, του Μορένο, του Γοδοϊ και του Βιγιαφάνες.
ΥΓ : Αν έδινε το πέναλτι, θα τέλειωνε το ματς;
ΥΓ 2 : Όταν δανείζεις σε «παράρτημα», μόνος σου ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ την ξακουστή «Θεωρία των παραρτημάτων»…
ΥΓ 3 : Έκατσα και είδα δις τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης του κόουτς «Παπαδόπουλος». Δις εντυπωσιάστηκα.
ΥΓ 4 : Είναι Πορτογάλος… πέρασε από τον Πανιώνιο… φόρεσε (ως δανεικός) τα κυανέρυθρα (μόλις) για 6 μήνες… επέστρεψε στη Μάλαγα… συμμετείχε ως βασικός στη μεγάλη πορεία της Μάλαγα στο Τσάμπιονς Λιγκ… έβγαλε γεμάτες σεζόν στη Λα Λίγκα… πήρε πριν λίγες μέρες μεταγραφή στη Ντιναμό Κιέβου για 6 μύρια ευρώ… παίζει αριστερό μπακ… λέγεται Αντούνιες και εμείς καθόμαστε και σε μηδενισμό των πάντων συζητάμε, για τους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα και «για να έρχονται στην Ελλάδα», είναι είτε «άχρηστοι», είτε «κορεσμένοι», είτε «ξεπεσμένοι»…
ΥΓ 5 : Ο Βιεϊρίνια «έκλεισε» στη Σάλκε και από το καλοκαίρι θα βγάζει τα προς το ζην στο Γκελζενκίρχεν. Ακόμα ένα «άμπαλος» που κάποτε τον δάνεισε, η Πόρτο εις τον ΠΑΟΚ…
ΥΓ 6 : «Θεού Θέλοντος και Μυστήριας Ομάδας επιτρέποντος» (κλεμμένη η ατάκα, coppy paste) θα ακολουθήσει (μέσα στη βδομάδα) άρθρο σχετικό, με την εποχή «Άλεξ Κάλας» στον Άρη Θεσσαλονίκης.
ΥΓ 6 : Προγνωστικά στοιχήματος, στο www.Betmixers.net
Betmixer