Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Όλα καλά. Όλα καλά...


Από τον Betmixer
Γεια σου φίλε.
Πάνε λίγες μέρες που δε νιώθω καθόλου καλά. Νιώθω μεγάλες τύψεις, πολύ μεγάλες τύψεις και η αιτία δεν είναι άλλη από το γεγονός πως αισθάνομαι ότι έχω αδικήσει κατάφωρα (σε κατά καιρούς κρίσεις-συγκρίσεις-συζητήσεις) τη συγκυβέρνηση.

Οι άνθρωποι κάνουν (τελικά) τα αδύνατα ΔΥΝΑΤΑ για να βελτιώσουν τη ζωή μας και αυτό δε το ασπάζομαι καθόλου τυχαία, ούτε αφηρημένα, ούτε ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης.
Ναι ρε φίλε, δηλώνω πως δεν ήμουν ζαλισμένος όταν είδα για πρώτη φορά το προεκλογικό σποτάκι της Ν.Δ (το έχω γράψει σε usb stick, το βλέπω 3 & 4 & 5 φορές ανά ημέρα, μου φτιάχνει την κάθε ημέρα), ζαλίστηκα βέβαια αφού το είδα.
Δηλώνω πως βρισκόμουν σε κατάσταση πλήρους πνευματικής διαύγειας και ικανός ώστε να συνειδητοποιήσω πως δεν κατοικώ στην Αθήνα της κρίσης. Κάπου μεταξύ Γενεύης, Κοπεγχάγης, Όσλο & Στοκχόλμης κατοικώ. Το μόνο που διαφέρει είναι ο καιρός, όμως δεν ανησυχώ : Και αυτόν θα τον αλλάξουν…
ΥΓ : Σου κλείνουν τα μάτια, δε βλέπεις κάτι παρά μόνο το σκοτάδι, ακούς με κλειστά τα μάτια τα πρώτα (μόνο) δεύτερα από το σποτ του Σύριζα (χωρίς να ξέρεις τι θα ακούσεις), ακούς τον Εθνικό ύμνο (!!!), και δεδομένα είναι μηδενικές οι πιθανότητες να απαντήσεις σωστά στην ακόλουθη ερώτηση : Σε ποιο κόμμα ανήκει η συγκεκριμένη τηλεοπτική προεκλογική διαφήμιση;
Πάμε και στο συμπέρασμα : Όλα για τις ψήφους…
ΥΓ 2 : Αφιερωμένο σε όλους τους ανωτέρω το άσμα του Σάκη



Υ.Γ. 3 : Betmixers.net : Το ασφαλές στοίχημα…
BETMIXER