Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Αποκλείεται να πήραν μίζες και στρατιωτικοί. Αποκλείεται


Από το Μυστήριο
Πέφτω από τα σύννεφα !!!
Πέστε μου ότι είναι ψέμματα.
Το 2014 ξεκίνησε άσχημα, σοκαριστικά θα έλεγα κιόλας.
Η είδηση κλονίζει συθέμελα τα ιερά και τα όσια της ελληνικής κοινωνίας.
Αντιπρόσωπος γερμανικής εταιρείας, κατηγορούμενος για τις μίζες στα εξοπλιστικά, κατέθεσε στον ανακριτή ότι και ανώτατοι στρατιωτικοί πήραν μίζες για την αγορά οπλικών συστημάτων.
Δεν το χωρά ανθρώπινος νους (σας έχω πει πόσο λατρεύω αυτήν την έκφραση).
Λαδώθηκαν δηλαδή ανώτατοι αξιωματικοί για να επιλέξουν τα συγκεκριμένα οπλικά συστήματα, είτε ως μέλη των επιτροπών επιλογής, είτε ως αρχηγοί των διαφόρων Όπλων;
Όταν η πλειοψηφία των οποίων έγιναν Αρχηγοί, χάρη στην αξία τους και ουχί επειδή ήταν κομματικά εγκάθετοι και κολλητοί των εκάστοτε υπουργών, όπως διαδίδουν κάποιοι ανθέλληνες κακεντρεχείς.
Λάσπη, φίλτατες και φίλτατοι. Λάσπη στον ανεμιστήρα εκείνων που θέλουν να υπονομεύσουν το εθνικό μας φρόνημα. Προφανώς σιωνιστών.
Όσοι μάλιστα έχουν πάει στρατό, θα πρέπει να έχουν εξοργιστεί κιόλας στο άκουσμα αυτής της ράδιο αρβύλας.
Αποκλείεται να συνέβη ποτέ αυτό. Αποκλείεται ανώτατοι αξιωματικοί να τα πήραν, όσο και αν τους πίεσαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι, οι έμποροι όπλων ντε.
Είμαι δε βέβαιος, ότι αν αυτοί κακοί άνθρωποι ξέχναγαν στον γραφείο των εν λόγω αξιωματικών καμιά βαλίτσα με χρήματα, τα ελληνικά κομμάντα θα την επέστρεφαν αμέσως με courrier.
Εντάξει, το μόνο που απομένει πια να ακούσουμε είναι ότι χρηματίστηκαν και πολιτικοί για τα εξοπλιστικά.
Εκτός και αν από όλους τους πολιτικούς που διετέλεσαν υπουργοί Άμυνας, χρηματίστηκε μόνο ο παμμέγιστος Άκης.
Υ.Γ. 1ο. Ερώτηση αδαούς : Για το ΥΠΕΧΩΔΕ γιατί ποτέ δεν ακούγεται τίποτε;
Υ.Γ. 2ο. Τον πρωθυπουργό εκείνης της περιόδου για την οποία καταγγέλλεται ότι δόθηκαν μίζες εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των οπλικών συστημάτων, εκσυγχρονιστή - ανέλπιστο - κ. Σημίτη, θα τον καλέσει ποτέ η Δικαιοσύνη να καταθέσει αν ξέρει τίποτε; ή έστω αν έχει ακούσει κάτι βρε αδερφέ; Πρόεδρος του ΚΥΣΕΑ άλλωστε ήταν, το οποίο ΚΥΣΕΑ αποφάσισε εν τέλει την αγορά...
Υ.Γ. 3ο. Πως το είπε ο Πάγκαλος και του την πέσαμε όλοι;
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ