Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο καρπαζοεισπράκτορας των Βαλκανίων


Από το Μυστήριο
Όταν ακόμη και οι Αλβανοί, ναι οι Αλβανοί, σου κλείνουν τα σύνορα με την αγαστή συμβολή των αιώνια πιστών τους προστατών Ιταλών, είναι σαφές ότι η εθνική ξεφτίλα δεν έχει πια όρια.
Το ίδιο και οι Βούλγαροι, οι οποίοι στέλνουν στρατό.
Είχαν προηγηθεί οι Σκοπιανοί, στα σύνορα των οποίων έχουν στείλει αστυνομικούς Σλοβακία, Αυστρία κλπ.
Οι Τούρκοι στέλνουν συνεχίζουν να στέλνουν κατά κύματα ανθρώπινες ψυχές, αρνούμενοι να πάρουν πίσω έστω και έναν.
Οι Βαλκάνιοι γείτονες μας κάνουν πλάκα, γελούν με τα χάλια μας, μας φτύνουν κατάμουτρα και εμείς νομίζουμε ότι ψιχαλίζει. Σε καθημερινή βάση μας περιπαίζουν για την ανικανότητα του κράτους μας.
Ποιοι; Αυτοί που επί δύο δεκαετίες τους ζούσουμε, δίνοντάς τους δουλειά και ψωμί να φάνε, όταν πεινασμένοι έρχονταν στην χώρα μας για να ξεφύγουν από τους κομμουνιστικούς παραδείσους. Τα πόδια κτυπούν πια το κεφάλι, καθώς τους δίνουμε λαβές να ξεσαλώνουν εναντίον μας.
Επισήμως πια και όχι de facto όπως προηγουμένως, η Ελλάδα έχει καταστεί ένα απέραντο hot spot, όπου θα εγκλωβιστούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι ούτε να φύγουν από εδώ θα μπορούν, ούτε θέλουν να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι προφανείς. Τα ψέμματα και η ανικανότητά τους δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο. Ακολουθούν την ίδια τακτική στο προσφυγικό, όπως έκαναν με την δήθεν διαπραγμάτευση που οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών, τα capital controls και του 3ο Μνημόνιο.
Η χώρα πέραν από την οικονομική καταστροφή οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια και σε εθνική καταστροφή.
Αλίμονο.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ