Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Στο Βουνό Σύντροφοι, στο Βουνό !!!


Από το Μυστήριο
Από εχθές έχω αρχίσει να ετοιμάζομαι. Το ίδιο και οι Συντρόφοι μου. Με την ελπίδα να προλάβουμε, πριν έλθουν οι Ερυθροί...
Η Μυστήρια Ομάδα και οι πιστοί της συνοδοιπόροι έχουμε πάρει τη μεγάλη απόφαση. Θα αφήσουμε τα ζεστά μας σπίτια και την βολή της πόλης.
Θα ανέβουμε στο Βουνό και θα εγκαταστήσουμε εκεί τη δική μας Κυβέρνηση. Μέχρι να κάνουμε τα κονέ με τη νέα εξουσία, γιατί δεν είμαστε και τίποτε κορόιδα...
Θα αφήσουμε και μούσι, που είναι και της μοδός, και θα είμαστε trendy κιόλας.
Έχω ήδη τηλεφωνήσει στον Αιρετικό μπας και μεσολαβήσει και γλυτώσουμε τα ξερονήσια. Ο οποίος Αιρετικός ήταν ο μόνος από τη Μυστήρια Ομάδα που εγκαίρως είχε καταλάβει τι γίνεται και την είχε κάνει προς ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην μας προδώσει τώρα. Αν και τον κουμπάρο του, το Σεμνό & Ταπεινό, δεν τον βλέπω καλά. Τον έχει τσαντίσει με τις αστικές του απόψεις.
Δυστυχώς δεν βοηθά και η χρονική συγκυρία, αφού όλες οι εξελίξεις λαμβάνουν χώρα μες το καταχείμωνο. Γενάρη - Φλεβάρη θα κάνει πολύ κρύο εκεί πάνω, και θα πρέπει να πάρουμε ζεστά ρούχα, αλλιώς θα το δαγκώσουμε !!!
Σύντροφοι και Συντρόφισσες, η ώρα είναι κρίσιμη. Ενόψει της εφόδου των Ερυθρών για την τελική κατάληψη του Μαξίμου, γρηγορείτε.
Υ.Γ. Λόγω καταγωγής, λέω να πάμε Παρνασσό. Έχει και χιονοδρομικό !!!
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ