Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα !!!



Από τον Μυστήριο 
Σήμερα θα ασχοληθώ με εκείνα τα «κρίσιμα» θέματα που απασχολούν τον ανδρικό πληθυσμό, που σέβεται ακόμη τον εαυτό του και δεν ασχολείται φερ’ ειπείν με το μπάσκετ (ωιμέ!!!) ή την Formula 1 (θου Κύριε!!!!!).
Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και ήδη έχει διανύσει ήδη δύο αγωνιστικές. Τώρα αν θα τελειώσει, ή ακόμη καλύτερα πόσες ομάδες θα τερματίσουν, ένας θεός ξέρει…
Αναμφισβήτητα ήταν η δήλωση της αγωνιστικής, αν όχι του πρωταθλήματος:
«Θα είμαι πολύ σύντομος. Θα αφήσω να κρίνετε εσείς πόσο δίκαιο είναι το 4-0. Είμαι 27 χρόνια προπονητής. Απορώ πως αντέχουμε ακόμη. Πρέπει να είμαστε μαζοχιστές που ανεχόμαστε το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Τάδε έφη λοιπόν ο κ. Παράσχος, προπονητής του Λεβαδειακού μετά το 4-0 του Ολυμπιακού εναντίον της ομάδος του στο Καραϊσκάκη εχθές το βράδυ. Αν ακόμη και ο προπονητής του Λεβαδειακού, μίας δηλαδή από τις ομάδες που έχουν χαρακτηριστεί παραρτήματα του Ολυμπιακού, δεν αντέχει άλλο και φθάνει στο σημείο να προβεί στην εν λόγω δήλωση, τότε είναι πια σαφές ότι έχει χαθεί το τόπι στην παράγκα.
Προφανώς στο Λιμάνι παρόλο που έχουν το ποιοτικότερο ρόστερ, θέλουν να «δέσουν» το πρωτάθλημα από παντού. Τα εκατομμύρια του Ch.L. είναι το μείζον, αφού φέτος ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε μία μεταγραφή ουσίας, παρά το γεγονός ότι ουχί μόνο έχει εξασφαλίσει τα +20 εκατομμύρια από τη συμμετοχή στους ομίλους, αλλά πούλησε και το Μιραλάς. Εκτός και αν εννοούνται μεταγραφές ουσίας οι δανεικοί που έχουν δοθεί δανεικοί σε όλες σχεδόν της ομάδες της Α΄ Εθνικής…
Συνεπώς δεν πάει να σκούζει όσο θέλει ο κ. Αλαφούζος, μία τρύπα στο νερό θα κάνει, αφού έχει να φάει ακόμη τα «πιστόλια» της ζωής του. «Νέος» είναι ακόμη, θα μάθει. Όσο πιο πολύ μάλιστα φωνάζει, τόσο θα του απαντούν με τον τρόπο τους οι γνωστοί – άγνωστοι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο ΠΑΟ έχει πολλά κενά κυρίως στο εκτελεστικό και οργανωτικό κομμάτι και με τα ψέματα δεν κτίζονται ομάδες, έτσι κ. Φερέιρα; Ακόμη τρεις πάσες σερί δεν έχουμε δει πάντως...
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες, αν εξαιρέσει ίσως κανείς τον Ατρόμητο, τον Αστέρα και τον Λεβαδειακό, είναι πολύ χειρότερες από πέρσι.
Η ΑΕΚ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ να μην υποβιβαστεί. Δυστυχώς. Οι ευθύνες όσων την διοίκησαν μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44, απαλλαγμένη τότε από χρέη, είναι εγκληματικές αν όχι ποινικά κολάσιμες. Κινδυνεύει μάλιστα να υποστεί εξευτελιστικές ήττες, κυρίως από τον γαύρο…
Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από μία αυστριακή ομάδα της σειράς και μάλιστα με τριάρα. Βεϊρίνια δεν υπάρχει πια, όπως και Μουσλίμοβιτς, οπότε χλωμός και ο Δικέφαλος του Βορρά.
Ο Άρης, σύμφωνα με τον Betmixer, είναι πολύ αποδυναμωμένος. Θα δυσκολευτεί πολύ να ορθοποδήσει. Ισχύουν και για τους διοικούντες του τα ίδια ακριβώς με εκείνους της ΑΕΚ. Στο σκαμνί!
Οπότε τι μένει, θα ρωτήσει εκείνος που έχει ακόμη την αντοχή να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί μας καταστρέφουν την διασκέδαση της Κυριακής το απόγευμα όλα αυτά τα λαμόγια, θα αναρωτηθεί κάποιος άλλος.
Φίλτατοι, για τα λεφτά του Ch.L. γίνονται όλα, αφού αλλιώς χρήματα γιοκ. Όποιος δεν πάρει το πρωτάθλημα φέτος, κάηκε. Οπότε όχι «πιστολιές» διαιτητικές θα πέσουν, αλλά θα δούμε και άλλα πολύ χειρότερα…
Υ.Γ. 1ο. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η παραπάνω δήλωση του κ. Παράσχου θα αποβεί …μοιραία για την θέση του. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει θέση για «ήρωες»…
Υ.Γ. 2ο. Σημειωτέον ότι ο κ. Παράσχος είναι από τους σοβαρούς ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια, και όχι τώρα επειδή έκανε αυτή τη δήλωση.
Υ.Γ. 3ο. Αλήθεια, εκείνη η ανάκριση για τα στημένα τι έχει γίνει; Στοίχειωσε;
Υ.Γ. 4ο. Ο Βάζελος μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα περάσει στην επόμενη φάση στο ΟΥΕΦΑ (σιγά μην θυμάμαι πως λέγεται η διοργάνωση). Πιθανότητες πρόκρισης 10-15%, με κίνδυνο να πάθει μεγάλα στραπάτσα στους εκτός έδρας αγώνες.
Υ.Γ. 5ο. Ο Θρύλος της Ευρώπης Ολυμπιακός είναι πολύ χειρότερος από πέρσι. Ο περσινός Ολυμπιακός του Βαλβέρδε θα είχε τύχη να προκριθεί, ο φετινός χλωμό. Πιθανότητες πρόκρισης 20-25% αφού οι άλλες ομάδες δεν είναι και μεγαθήρια.
Υ.Γ. 6ο. Διαρκείας πήρα. Μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν έγινα. Λεπτομέρειες σε επόμενο άρθρο. Πάντως δεν πείστηκα ότι απαλλαχθήκαμε…
Υ.Γ. 7ο. Εντός των επόμενων ωρών θα δημοσιευτεί άρθρο – παρέμβαση του ενός και μοναδικού αναλυτή στοιχηματικών ευκαιριών, Betmixer!!!
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ